Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik ellenzik az abortuszt,akk...

Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés

A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?

Elméleti kérdés.

2020. máj. 30. 23:29
 51/97 anonim ***** válasza:
62%
Kíváncsi vagyok, hogyan is gondolját a szeretőtől fogannt terhesség kihordását a gyakorlatban... nagy has, munkahely, érdeklődő szomszédok... talán a férjnek is feltűnik. Munkahely, vizsgálatok...
2020. máj. 31. 21:38
 52/97 anonim ***** válasza:
35%
51. Azt mondjak a férj az apa. Mi ezen a bonyolult?
2020. máj. 31. 21:46
 53/97 anonim ***** válasza:
69%
"51. Azt mondjak a férj az apa. Mi ezen a bonyolult?" - ennél viccesebb a helyzet, ugyanis ha van férj, ugye apasági vélelem alapján a törvény őt tekinti apának. És a nő max csak álmodozhat arról, hogy "majd ő örökbe adja", az apa nélkül nem teheti. És kiskapuja sincs, mert a nő nem kezdeményezheti az apasági vélelem megdöntését...
2020. máj. 31. 22:42
 54/97 anonim ***** válasza:
34%
#50, megint kevered a tudat nélküli lényt a tudatos lénnyel... a tudat nélkülinek nincs veszteni valója, a tudatosnak meg általában van. Másfelől nem tudok róla, hogy Magyarországon készült valaha is felmérés arról, hogy az örökbefogadott 18 éveseknek mi a véleménye a családjáról... szóval nincsen egyetlen érdemi utánkövetéses vizsgálat se.
2020. máj. 31. 22:49
 55/97 anonim ***** válasza:
97%
Persze 53. Csak az volt a kérdés, ez hogy kivitelezhető, hogy a szeretotol legyen gyerek. Egy kutatás szerint így is elég sok férfi nevel kakukkfiokat a feszkeben. És a legtöbb soha nem tudja meg 🤷🏼‍♀️ Van ez így.
2020. máj. 31. 22:57
 56/97 anonim ***** válasza:
32%
#55, én azért jobban örülök, amikor a kakukkfióka-neveltetésben hajtó minősíthetetlenül aljas nőszemélyek még időben lebuknak... és most, hogy már mindenki által megfizethető szintre olcsult (50 eFt alá) a DNS teszt, erre egyre nagyobb is az esély...
2020. máj. 31. 23:07
 57/97 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk normál esetben nem kene, hogy kakukkfioka foganjon, de normális házasságban fel sem merül szerintem a teszt gondolata. Szóval nem tudom mennyire kell elcseszettnek lennie annak a házasságnak, ahol egyik részről megfogan a kakukkfioka, másik részről meg DNS tesztert rohan a férj.
2020. máj. 31. 23:25
 58/97 anonim ***** válasza:
39%

Pl: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Szerintem ha egy nő bizonytalan a terhessége származásáról, az egyetlen gerinces lehetőség az abortusz. Nyilván a leghernyóbb lehetőség ha hazudozik, és valaki nyakába varrja a gyerekét, de már az is tökéletesen gerinctelen, ha 2 férfit tart bizonytalanságban 9 hónapig.

2020. máj. 31. 23:30
 59/97 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk gerincességről eleve nehéz beszélni olyan ember kapcsán, aki egy másik férfival való hempergés után habog valamit arról, hogy hol járt majd szeretőn átöleli a mit sem sejtő férjét.
2020. jún. 1. 06:51
 60/97 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, én sem tudom, hogy készült-e átfogó vizsgálat, de azért nem hétpecsétes titok, hogy hogyan élnek a hajdan örökbefogadottak. Vannak fórumok, rengeteg cikk, interjú készült örökbefogadottakkal, szerveznek találkozókat (nyilván ilyenre eleve az megy, aki pozitívan élte meg).

Tényleg sajnálom, hogy neked nem sikerült megfelelő családot találni, én is ismerek sajnos olyat, akinek nem sikerült. Ez tapasztalataim szerint akkor gyakoribb, ha már nagyobb gyereket fogadnak örökbe, főleg ha van mellette saját gyerek. Szomorú, ha olyan vállalja be, aki nem képes kezelni a helyzetet, de ma már talán jobban megválogatják. Azért kívánom, hogy legyen boldog életed, ha már megadatott.

2020. jún. 1. 07:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!