Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?
A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?
Elméleti kérdés.
Pl: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Szerintem ha egy nő bizonytalan a terhessége származásáról, az egyetlen gerinces lehetőség az abortusz. Nyilván a leghernyóbb lehetőség ha hazudozik, és valaki nyakába varrja a gyerekét, de már az is tökéletesen gerinctelen, ha 2 férfit tart bizonytalanságban 9 hónapig.
Nézd, én sem tudom, hogy készült-e átfogó vizsgálat, de azért nem hétpecsétes titok, hogy hogyan élnek a hajdan örökbefogadottak. Vannak fórumok, rengeteg cikk, interjú készült örökbefogadottakkal, szerveznek találkozókat (nyilván ilyenre eleve az megy, aki pozitívan élte meg).
Tényleg sajnálom, hogy neked nem sikerült megfelelő családot találni, én is ismerek sajnos olyat, akinek nem sikerült. Ez tapasztalataim szerint akkor gyakoribb, ha már nagyobb gyereket fogadnak örökbe, főleg ha van mellette saját gyerek. Szomorú, ha olyan vállalja be, aki nem képes kezelni a helyzetet, de ma már talán jobban megválogatják. Azért kívánom, hogy legyen boldog életed, ha már megadatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!