Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik ellenzik az abortuszt,akk...

Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés

A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?

Elméleti kérdés.

2020. máj. 30. 23:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
68%
Igazából, ha nekem szeretőm lenne és terhes lennék tőle, a férjemnek mindegy lenne, hogy megtartom vagy elvetetem, mert eleve a megcsalást sem bocsátaná meg. Nyilván ebben is mindenkinél más a határ, nekünk ez már a megbocsáthatatlan kategória. És én sem tudnék mellé odafeküdni az ágyba.
2020. jún. 4. 20:19
 92/97 anonim ***** válasza:
62%
#92, én mint férfi azt nem dramatizálnám túl, hogy a párom egy másik férfival is kavar, egészségére... azt viszont, hogy egy magzatot elém helyez, nos azt sose bocsájtanám meg.
2020. jún. 4. 20:32
 93/97 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem ez nem férfi-nő dolog, inkább értékrend kérdése. Téged nem zavarna, ha a feleséged ágyról-ágyra jár, valószínűleg neked is beleférne hogy más nővel légy és lehet hogy a feleséged sem nehezményezné ezt. Másoknál ez nem fér bele .

Ahogy neked például nem érték a gyerek, másnak meg igen. Bennem például mélységesen csalódna a férjem, ha elvetetnék egy gyereket. Hiszen nyilván házasság előtt már megismertük egymás hozzáállását és nyilván fontos kérdésekben egyezik is a véleményünk. Alighanem ti is így vagytok a feleségeddel.

Amúgy meg, ha úgyis van másik palija, talán nem is lenne neki nagy veszteség, hogy megbocsátasz-e vagy sem.

2020. jún. 5. 07:31
 94/97 anonim ***** válasza:
79%

"Ahogy neked például nem érték az EMBRIÓ, MAGZAT, másnak meg igen." - így helyes.

Mellesleg azért pár észérv is szól a véleményem mellett... ugye a szeretőt nem kell nekem is szeretnem, nem kell évtizedekig kerülgetnem, nem kell eltartanom, nem bombáz vele kapcsolatban senki elvárásokkal - szóval voltaképp semmi kárt nem okoz nekem. Na ezzel szemben egy nem kívánt, balkézről való gyerek meg pont fordítva működik, évtizedekig kerülgethetem, el kell tartanom, és hallgathatom az elvárásokat is vele kapcsolatban...

2020. jún. 5. 10:05
 95/97 anonim ***** válasza:
61%

"Amúgy meg, ha úgyis van másik palija, talán nem is lenne neki nagy veszteség, hogy megbocsátasz-e vagy sem." - khmmm azért _AZ_ ember élete párja nem darab-darab, szemben _EGY_ abortálható korú magzattal... (mint

névelőkből is látszik:)) egyfelől... másfelől a terhessége alatt ő sem tudja, hogy kitől lett terhes, ugye...

2020. jún. 6. 10:20
 96/97 anonim ***** válasza:
27%

Persze. Hisz szeretem is, fiatalabb is, jo genek:)

Kerdesednel maradva, amugy nem vonzanak a fiatalabb pasik.

2020. jún. 8. 15:05
 97/97 anonim ***** válasza:
33%
Volt szeretőm, párhuzamosan egy rövid ideig kettő is, egy maradt tovább. Akkor még nem volt gyerekem. Megtartottam volna. Ma már nincs szeretőm, így a kérdés okafogyottá vált.
2020. okt. 3. 21:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!