Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik ellenzik az abortuszt,akk...

Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés

A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?

Elméleti kérdés.

2020. máj. 30. 23:29
 21/97 anonim ***** válasza:
63%
Volt szeretőm, nem tartottam volna meg a babát. Azt nyilván nem tudom elképzelni, hogy valaki teljesen ab ellenes, akkor mit tenne. Szerintem ne tartson szeretőt, mert nem jó senkinek ha szeretői kapcsolatból gyerek születik.
2020. máj. 31. 09:57
 22/97 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanazért tartanám meg, amiért nem lenne szeretőm, ezért értelmetlen a kérdés.
2020. máj. 31. 10:41
 23/97 anonim ***** válasza:
59%

Nem tartottam volna meg, de nem is kerültem volna ilyen helyzetbe, mert soha de soha nem lenne szeretőm, ha meg a kérdést kedvéért tételezzük fel mégis, akkor védekeznék. Nyilván mivel nincs 100%-os védelem, így nagy pechhel még védekezés mellett is teherbe lehet esni, tehát abban az esetben nem, semmiképpen nem tartanám meg. Az abortusz nem gyilkosság, ez nem is szorul magyarázatra, egyértelmű, aki picit is tud gondolkodni, az ezzel tisztában van.

Én pl meg azt nem tartom nőnek, aki egy teljesen legális műtét elvégzése miatt nekiáll undorító módon gyilkosozni ismeretlen nőket meg kritizálni. Az ilyen számomra lejjebb van, mint egy abortuszon átesett nő. Sőt, ha már itt tartunk, szerintem sokkal gázabb megcsalni, aljas módon átverni és hátbaszúrni a férjemet, semmint egy kifejletlen, tudsz nélküli és fájdalmat nem érző embriót abortáltatni.... Itt ugyanis egy érző embert versz át, akinek hűséget és "jóban-rosszbant" fogadtál.

2020. máj. 31. 10:47
 24/97 anonim ***** válasza:
69%

Volt szeretőm, beszéltünk erről vele, megtartottam volna és együtt neveltük volna fel. Aztán szerencsére végül előbb elváltunk és utána lett közös gyerek.

A férjemmel nem volt szex, csak azért nem hagytam el, mert megfenyegetett, hogy öngyilkos lesz. Tudom, gyenge alak vagyok, hogy hittem neki, de az egy rossz időszak volt.

2020. máj. 31. 10:47
 25/97 anonim ***** válasza:
35%

Sosem tartanék szeretőt.

Ha valami nem működne a párommal, akkor lezárnám a kapcsolatunkat.

Csak azután kezdenék másik kapcsolatba.

Én gusztustalannak tartom azt, ha valaki megcsalja a férjét/feleségét csak a változatosság miatt,közben meg minden rendben van a kapcsolatukkal. Ha meg nincs rendben, ki kell lépni,le kell zárni és nem h.lyenek nézni a másikat.

Abortuszom volt már sajnos, de nem azért, mert gyilkos vagyok, hanem egészségügyi okok miatt.

(védekeztünk, de száz százalékos védelem nincs)

2020. máj. 31. 11:05
 26/97 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyen emberek? Sztem azért mert valaki szeretőt tart még nem feltétlenül kell h hülye legyen. Ha nem akarok gyereket akkor védekezek, függetlenül attól h a férjemmel v a szeretőmmel vagyok. Az élet érték, ha védekezéssel mégis terhes maradnék akkor sem ölném meg a gyerekemet. Végső soron az örökbeadást választanám inkább, de nem venném el tőle azt a lehetőséget h éljen.
2020. máj. 31. 11:33
 27/97 anonim ***** válasza:
55%
#26 az örökbeadott gyerekeknek tényleg nagyon csodálatos életük van, ezzel tényleg sokat segítenél neki...
2020. máj. 31. 11:41
 28/97 anonim ***** válasza:
36%
Milyen életük van az örökbeadott gyerekeknek? Így egybe, kollektíven az összesnek? Tényleg érdekel, mert ismerek két házaspárt is, akiknek örökbefogadott gyerekeik vannak, és kimondottan boldogok.
2020. máj. 31. 11:45
 29/97 anonim ***** válasza:
85%
Hasonlóan bonyolult helyzetekben kivétel nélkül azt tapasztaltam, hogy azonnal változik a véleményük, mert "ez mááás".
2020. máj. 31. 11:51
 30/97 anonim ***** válasza:
37%

Örökbeadottról volt szó, nem örökbefogadottról. Nem mindenkit fogadnak ám örökbe, csak nagyon keveset. De nyilván neked hatalmas rálátásod van, hogy milyen gyermekotthon, és onnan hogy kerülnek ki, mert egy ismerősöd ismerőse egyszer elhozott onnan egy gyereket.

Gondolom úgy képzeled olyan ott élni, mint valami gyereknapi rendezvény. És lazán magára hagynád a gyerekedet születése után, csak hogy elmondhasd, hogy neked aztán nem volt aburtuszod, avassanak szentté.

2020. máj. 31. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!