Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik ellenzik az abortuszt,akk...

Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés

A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?

Elméleti kérdés.

2020. máj. 30. 23:29
 41/97 anonim ***** válasza:
81%
40, kinek a szempontjából?
2020. máj. 31. 19:32
 42/97 anonim ***** válasza:
33%
Akár a nő, akár a születendő gyerek szempontjából.
2020. máj. 31. 19:34
 43/97 anonim ***** válasza:
63%
Én is örökbefogadott vagyok, és nagyon örülök, hogy nem lettem abortálva.. Hálás vagyok a biológiai anyámnak, hogy volt benne ennyi emberség.
2020. máj. 31. 19:40
 44/97 anonim ***** válasza:
54%

"az örökbe adás rosszabb út az abortusznál, azt gondolom."

Ugye tudod, hogy rohadt bunkó vagy? Ezzel a kommenteddel most kb. azt mondtad, hogy szerinted a 38-asnak nem kéne életben lennie.

2020. máj. 31. 19:43
 45/97 anonim ***** válasza:
30%

"Ugye tudod, hogy rohadt bunkó vagy?" - nem tudok róla, hgy így lenne... inkább az egy idióta, aki nem tud különbséget tenni egy magzat, és egy megszületett élő ember között.

(egyébként én is örökbe fogadott vagyok, pont annyira autentikus a véleményem, mint az általad idézett másik).

2020. máj. 31. 19:48
 46/97 anonim ***** válasza:
58%
Hát sajnálom, ha te nem akarsz élni, én nagyon is.
2020. máj. 31. 19:54
 47/97 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó, lehet hogy te rossz családhoz kerültél. Nem mondom hogy nem fordulhat elő ilyen és hogy ne lenne sajnálatos. De nem mindenki jár ilyen rosszul és te is azt hozod ki az életedből, amit ki akarsz hozni. Mert élsz és megteheted. Es sokan szerető, gondoskodó családhoz kerülnek.

Néhány esetből általánosítani nem szabad.

Mintha azt mondanám, hogy senki ne vállaljon gyereket, mert ismerek csapnivaló szülőket.

Vagy hogy ne műtsenek rákos betegeket, mert ismertem betegeket akik a műtét ellenére is meghaltak.

2020. máj. 31. 19:55
 48/97 anonim ***** válasza:
23%
Nézd #47, remélhetőleg most már magad is belátod, hogy az örökbe adás szimpla orosz rulett a gyerek életével. Ennyi. A másik oldalon meg egy _tudat nélküli_ embrió abortálása van. Ezek közt lehet dönteni az adott nőnek-párnak. Én ebből nyugodt lelkiismerettel csak az utóbbit tudom támogatni.
2020. máj. 31. 20:01
 49/97 anonim ***** válasza:
67%

"remélhetőleg most már magad is belátod, hogy az örökbe adás szimpla orosz rulett a gyerek életével. Ennyi. A másik oldalon meg egy _tudat nélküli_ embrió abortálása van. Ezek közt lehet dönteni az adott nőnek-párnak. Én ebből nyugodt lelkiismerettel csak az utóbbit tudom támogatni."

Ez meg már egyenesen olyan, mintha azt mondanád, hogy minden egyes terhes nő menjen abortuszra, mert minden egyes gyereknek megvan rá az esélye, hogy nem lesz elégedett az életével.

2020. máj. 31. 20:06
 50/97 anonim ***** válasza:
67%

Az egész élet egy lutri. Van ami szerencsésen végződik, van ami nem. Nem tudom mi volt annyira szörnyű az örökbefogadó szüleidben, hogy inkább választottad volna a nemlétezést, de hidd el, nem ez az általános. Sok gyerek teljes életet élhet egy szerető családban. Majd felnőve saját családja lesz. És boldogok. És örülnek hogy élnek. Es kevesebb lenne nélkülük a világ.

De ennyi erővel tényleg senki ne vállaljon gyereket, mert mi rá a garancia, hogy jó szülő lesz? És 100 év múlva ki is halna az emberiség. Igaz,az sem lenne tragédia. A bolygónak biztosan nem hiányoznánk. Mégis mindenki ragaszkodik az életéhez

2020. máj. 31. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!