Olyasmi dolgok amitől megszünik a terhesség és ingyenes?
Figyelt kérdés
A párommal nem úgy sikerült a védekezés ahogy szerettük volna és nem tudom mitévő legyek. A szüleimnek nem akarom elmondani, hogy lehet egy csekély esélye annak, hogy teherbe estem. Esemény utáni tablettát csak vénnyel kaphatok amit ugye orvos ír fel és orvoshoz csak akkor mehetek ha szolok anyámnak erről. Valószínűleg nem vagyok terhes de nem is szeretnék az lenni egy jó darabig így hátha vannak olyan dolgok vagy tanácsok amiket megosztanátok velem. A napokban kell, hogy megjöjjön így ezért is nem valószínű a gyerek. Szeretném jelezni ha tényleg úgy alakul akkor szolok a szüleimnek és azt is tudom, hogy az esemény utánni tablettát 48 órán belül kell bevenni. Sok a rizsa bocsánat de tényleg nem tudom mi tévő legyek és nem tudok kivel beszélni erről. Előre köszönöm a válaszokat!tegnap 16:11
2/19 anonim válasza:
Most már nem igazán tudsz mit tenni, vársz, tesztelsz, aztán ha mégis terhes vagy akkor orvos. Utólag nincs varázsszer ami ingyen megszűnteti a terhességet.
4/19 A kérdező kommentje:
Tegnap este történt az eset szoval még van időm a gyogyszerre. Gondoltam tisztázom.
tegnap 16:18
5/19 anonim válasza:
3. Miota nem mehet 18 alatti lány szülöi engedény nélkül gyermeknögyogyászatra?
7/19 KataCoach válasza:
Sem az orvoshoz, sem a gyógyszer kiváltásához nem kell anyád.
8/19 anonim válasza:
Mehet, csak nem ismered a körülményeit, valószínűleg okkal írta hogy nem tud az anyja tudta nélkül elmenni
10/19 anonim válasza:
Esemény utáni tabletta, és gyorsan!
Ahogy telik az idő, csökken a hatékonysága.
Inkább ezt tudja meg anyád, mintsem azt, hogy terhes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!