Olyasmi dolgok amitől megszünik a terhesség és ingyenes?
Mondjuk ha lenne olyasmi, eleve soha nem lenne szükség abortuszra. De nyilván nincs iylen.
Hidd el, q szüleid jobban örülnék majd annak, ha wlmomdod, talán nem biztos a védekezés, kellene egy esemenyutani, mintha azzal állsz eléjük, hogy x idős terhes vagy, jön az unoka.
Sem a nogyogyaszhoz sem az esemeny utanihoz nem kell szuloi engedely.
A tabletta viszont ninca ingyen, kerj a fickodtol penzt ha neked nincs, neki is olcsobb mint a gyerektartas anit 18 evig kotelezo lenne fizetni( nincs kibuvo, torvenyi kotelesseg )
Tényleg nem kell szülő hozzá, úgyhogy szedd össze magad és menj gyorsan orvoshoz.
Sajnos annak idején én is estem hasonló hibába, két nagyon jó barátnőm segített még kölcsön is adtak amit persze ahogy tudtam visszaadtam nekik. Egyébként sosem voltam kölcsönkérős típus de a szükség nagy úr és a te helyzetedről se tudunk semmit azért írtam hátha te is tudsz valaki támaszkodni.
Gondolom arra gondol, hogy iskolaidőben nem hiányozhat, mert a krétán egyből látnak mindent, iskola után meg haza kell mennie egyből, különben leszidják vagy mittomén. Vannak ilyen elmebeteg kontrollmániás szülők, akiknek ha megmondod, hogy márpedig neked jogod van ide vagy oda menni, hiába van úgy, mondjuk megver. Tudom, akkor meg gyámügy rendőrség stb, de egy szerencsétlen 15-16 éves nem így gondolkozik, nincs hova menjen, cigányok közé nevelőszülőkhöz nem akar menni, marad az, hogy kínlódik otthon, nem szól senkinek, és keresi a neten a "csodamódszert".
Ilyen nincs, esemény utáni van, vagy abortusz , mindkettő pénz. Ami a terhességet ingyen megszünteti, az maximum a szülés.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Sikerült beszélnem normálisan anyámmal és azt mondta, hogy nem hiszi hogy terhes lehetek de ha mégis akkor elvisz abortuszra.
Szerencsére nem kaptam leszidást és furcsán támogató volt ezzel kapcsolatban. Még egyszer köszönöm a legtöbb embernek a választ!
Online is lehet kérni esemény utáni tablettát. Talán eseményután.hu az oldal neve.
Inkább az esemény utáni tablettát válaszd az abortusz helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!