Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Olyasmi dolgok amitől megszüni...

Olyasmi dolgok amitől megszünik a terhesség és ingyenes?

Figyelt kérdés
A párommal nem úgy sikerült a védekezés ahogy szerettük volna és nem tudom mitévő legyek. A szüleimnek nem akarom elmondani, hogy lehet egy csekély esélye annak, hogy teherbe estem. Esemény utáni tablettát csak vénnyel kaphatok amit ugye orvos ír fel és orvoshoz csak akkor mehetek ha szolok anyámnak erről. Valószínűleg nem vagyok terhes de nem is szeretnék az lenni egy jó darabig így hátha vannak olyan dolgok vagy tanácsok amiket megosztanátok velem. A napokban kell, hogy megjöjjön így ezért is nem valószínű a gyerek. Szeretném jelezni ha tényleg úgy alakul akkor szolok a szüleimnek és azt is tudom, hogy az esemény utánni tablettát 48 órán belül kell bevenni. Sok a rizsa bocsánat de tényleg nem tudom mi tévő legyek és nem tudok kivel beszélni erről. Előre köszönöm a válaszokat!

tegnap 16:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk ha lenne olyasmi, eleve soha nem lenne szükség abortuszra. De nyilván nincs iylen.

Hidd el, q szüleid jobban örülnék majd annak, ha wlmomdod, talán nem biztos a védekezés, kellene egy esemenyutani, mintha azzal állsz eléjük, hogy x idős terhes vagy, jön az unoka.

tegnap 17:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sem a nogyogyaszhoz sem az esemeny utanihoz nem kell szuloi engedely.

A tabletta viszont ninca ingyen, kerj a fickodtol penzt ha neked nincs, neki is olcsobb mint a gyerektartas anit 18 evig kotelezo lenne fizetni( nincs kibuvo, torvenyi kotelesseg )

tegnap 18:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem kell szülő hozzá, úgyhogy szedd össze magad és menj gyorsan orvoshoz.

Sajnos annak idején én is estem hasonló hibába, két nagyon jó barátnőm segített még kölcsön is adtak amit persze ahogy tudtam visszaadtam nekik. Egyébként sosem voltam kölcsönkérős típus de a szükség nagy úr és a te helyzetedről se tudunk semmit azért írtam hátha te is tudsz valaki támaszkodni.

tegnap 19:05
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom arra gondol, hogy iskolaidőben nem hiányozhat, mert a krétán egyből látnak mindent, iskola után meg haza kell mennie egyből, különben leszidják vagy mittomén. Vannak ilyen elmebeteg kontrollmániás szülők, akiknek ha megmondod, hogy márpedig neked jogod van ide vagy oda menni, hiába van úgy, mondjuk megver. Tudom, akkor meg gyámügy rendőrség stb, de egy szerencsétlen 15-16 éves nem így gondolkozik, nincs hova menjen, cigányok közé nevelőszülőkhöz nem akar menni, marad az, hogy kínlódik otthon, nem szól senkinek, és keresi a neten a "csodamódszert".

Ilyen nincs, esemény utáni van, vagy abortusz , mindkettő pénz. Ami a terhességet ingyen megszünteti, az maximum a szülés.

tegnap 20:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Sikerült beszélnem normálisan anyámmal és azt mondta, hogy nem hiszi hogy terhes lehetek de ha mégis akkor elvisz abortuszra.

Szerencsére nem kaptam leszidást és furcsán támogató volt ezzel kapcsolatban. Még egyszer köszönöm a legtöbb embernek a választ!

tegnap 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, hogy anyád nem esett neked. Azért egy nőgyógyászt is megkérdeznék, hogy mit talál jobbnak a számodra: a biztos esemény utáni tablettát, vagy az esetleges abortuszt.
tegnap 20:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
15# igen, bocs, ez nem a mi dolgunk, de én is osztom, amit a 6os írt: azért nem tennék ki abortusznak egy fiatal lányt, ha nem muszáj, hiszen még bőven jó a 72 órás tabletta ...
tegnap 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Hat egyik ismerosom szex utan kimossa a huvelyet.. eddig sikeres a dolog pedig van 3 tervezett gyerkoc. Egyebkent mindig azt mondja ha teherbe esik akkor addig fog futni meg el nem hagyja.. probald ki 😅😅
tegnap 21:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként tisztázzunk már valamit a fiatalkorúak érdekében. Én nem tudom, hogy elmehet-e egyedül nőgyógyászhoz, de azt igen, hogy a szülőnek joga van EESZT hozzáférést kérni a gyerekhez, nekem is van, meg gondolom, sokaknak. Ott minden látszik. Itt most jól alakult, de amikor erre bíztattok egy fiatalt, akkor jusson már eszetekbe ez is, mert valószínűleg a gyereknek nem fog, és nem véletlenül nem akarja, hogy a szülő tudjon róla.
ma 00:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Online is lehet kérni esemény utáni tablettát. Talán eseményután.hu az oldal neve.

Inkább az esemény utáni tablettát válaszd az abortusz helyett.

ma 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!