Akik ellenzik az abortuszt,akkor is megtartanák a magzatot ha pl.nem is a férjüktől lennének terhesek,hanem a szeretőjüktől?
A szerető legyen vagy 10 évvel fiatalabb mondjuk.Tudom,az ilyen emberek nem tartanak szeretőt,de mégis mit tennének ilyen helyzetben?
Elméleti kérdés.
Nem lennék terhes a szeretomtol, mert vedekeznenk :) (nincs szeretom meg mielőtt valaki betamadna)
Amúgy meg ha azis lennék tőle, igen elvetetnem, vagy nem is tudom. Hazudjak a férjemnek? Úgyis észre venne h nem hasonlit.
Volt egy ideig szeretőm és abortuszellenes vagyok.
Megtartanám. Ha megerőszakolna egy idegen az utcán, akkor is megtartanám.
Mert ő az én gyerekem lenne, aki semmiről sem tehet, főleg nem a szülei vétkeiről.
Van egy gyerekem, láttam ultrahangon, hogy úgy aludt bennem, kezét a feje alá téve és rám hajtva a fejét, mintha kispárnán aludna. Nagyon fájdalmas volt az a kép számomra, mert kezdetben nem örültem felhőtlenül a terhességemnek és nem éreztem azt, hogy szeretném őt. Valahogy ez a kép ébresztett rá arra, hogy neki én vagyok az egész világmindenség. Első perctől abortuszellenes voltam, de inkább észérvek miatt és érzelmileg később váltam azzá. Mindig ez a kép jut eszembe és ahogy hozzám bújva aludt, miközben ellenséges gondolataim is voltak időnként vele kapcsolatban, hogy mennyire iszonyatosan kiszolgáltatott az a kis teremtmény az anyja hasában. Felfoghatatlan számomra, mennyi gyilkos van köztünk, aki a saját gyerekét ölette meg.
Mióta megszületett, azóta azt is tudom, hogy nincs ennél nagyobb szerelem a világon.
Amíg a hasamban volt, az voltam neki. Később szerencsére ez a világ kitágul és már nem csak az anyától függ egy gyerek élete.
De én a magzatok kiszolgáltatottságáról írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!