Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
jó reggelt lánykák :D tegnap feltöltőtettem pozítív energiával :D nincs szomorkodás meg depiskedés se nekem se neked Meli!!!!! húúúú!tegnap 4x lepedőakrobatáztunk :D :D :D
és este elkeztem vérezgetni nem nagyon csak egy kicsit :/ pedig ma akartam elkezdeni a cickát inni de így elhalasztom,jajj de nagyon kíváncsí vagyok Irszi a babócádra!!!!!! :)))))) Kriszti,örömmel olvastam hogy a dokid is jónak találja a teákat :)))főleg ha egy szakember mondja ő már csak tudja hogy mi a jó :D elfeljtettem írni hogy csak 3 hónapig lehet inni a teákat aztán 1-2 hónap szünetet kell tartani mert káros is lehet :/ de szerintem bíztos nem lesz rá szükséged az elkövetkező hónapokban :D ;) szia Niki bocs hogy tegnap nem üdvözöltelek csak depiskedtem remélem elnézed nekem :) puszi csajok!!!!!
Sziasztok drága Lányok!
Imádlak Titeket és imádok ide feljönni és olvasni a híreket, kivel mi történt, ki hol tart!!!!
Pixikém, ez a beszéd! Nincs depi, jön a babagyártás! Egyre közelebb van a termékeny időszakunk :) Hajrá :)
Kriszti, nagyon szuper, hogy van egy ilyen szép nagy tüsződ!!! Ebből fogan a kisbabád, érzem!!!!!!!
Nagyon jó, ha minden nap együtt vagytok, mert Szilvikénk is így lett babás. Hiába mondják, hogy két naponta a jó, hogy termelődjenek a kiskatonák, Szilvusunk minden este belehúzott és látjátok :) Ott a pocaklakója :)
Annyira izgatottan várom az eredményt Kriszikém!!!!!!
Irszike, nagyon-nagyon drukkolok, hogy már látszódjon a petezsák. Ha nem látszik, kérlek akkor se kenődj el, még nagyon korai az UH, lehet, hogy csak fellazulást lát majd a méhed nyálkahártyájában, de ha mázlink van, petezsák fotójával jössz haza és megmutatod nekünk, ugye???
Drukkolok ezerrel, azonnal írj!!!!!
Kini, mindent bele, babásodni kell, ügyesen kapd el apát :)
Niki, TE is szintén ügyes légy, vess be mindent a babáért :)
Emerencia, ugye jól vagy?
Szilvuskám gyere már haza, őrülten hiányzol :(
Nem hagytam ki senkit? Jaj, remélem nem.
Én már be vagyok sózva. 3 féle hőgörbét vezetek azaz 3 féle honlapon, és mind-mind péntekre teszi a tüszőrepedésemet, de én azt túl későnek találom, az lesz a 15.nap.
Annyira félek, hogy hétfőn a doki nem fog belemenni a closti nélküli inszembe :(
Rá kell vennem!!!!! Csak szombaton reggel akciózunk, utána szigorúan szünet lesz, gyűjteni kell az anyagot.
Vagy szerdán vagy pénteken rakják fel remélem. Pedig igazán a csütörtök lenne jó :(
Meli
de neked is fel a fejje ám Meli!!!! ;))) épp most válaszoltam egy kiemelt kérdésre nem válaszoltál véletlenűl te is rá? :D megemlítettelek téged is ha nem baj és nem haragszol meg :/ belinkeltem neki ezt a kérdést hátha csatlakozik hozzánk :)
Pixi
Pixike, naná, hogy válaszoltam rá :)
És dehogy harizom azért amiért megemlítettél :)
Jobban vagy lelkileg? Én picit igen. Tegnap elmentünk vacsizni apával, meg színházba utána. Ma ünnepeljük a szülinapját (bár holnap lesz csak nem lesz itthon) és meghívom vacsizni.
Úgy szerettem volna egy UH képpel meglepni a szülinapjára, de sajnos idén sem sikerült :(
Nagyon drukkolok most a csapat minden csajszi tagjának, hogy megint legyen legalább 1 pozitív tesztünk a hónap végére. Olyan izgi!
Minden hónapban lesz babásodás! Ez beindult, ez tuti így lesz továbbra is!!!!!!!!!!
Szép sorban hozzuk a pozitív tesztjeinket!!!!!
Meli
legyen igazad Melinda!!!! :))) bár ha már 2 hónpaja valamelyikűnk babás lett ez a hónap se lesz másképp!!!!! :D :D :D csak győzűk kivárni :D Kriszti,Melinda hamarosan kiszabadulnak a petécskéitek :D megint jön az izgalom :))) húú de nagyon várom már :D milyen hamar repül veletek az idő :D Kini,te hanyadik ciklusnapon jársz?
Pixi
Ne is mondd, már alig bírom kivárni a hétfőt, hogy UH-on megnézzük, van-e tüszőm, esetleg több van-e még a closti hatása miatt és hogy mekkorák.
Komolyan mondom, már tegnap este és most is mikor ülök annyira feszít a bal petefészkem!
Lehet, hogy esetleg ott lapulnak a tüszőim??????????
Te sem vagy sokkal több nappal lemaradva mögöttem, mert én ma vagyok a 8. ciklusnapomon.
Istenem, jöv.hét közepétől megint megy az izgalom két héten át :)
Együtt izgulunk majd megint egymásért :)
Meli
Szupi, akkor ovuláljunk együtt :)
És mind a ketten együtt babásodjunk meg most ebben a hónapban!
Az lenne ám az igazán szupi dolog :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!