Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
szia Klaudia örülök hogy írtál :))) igen itt mindenki pozítívan áll a dolgokhoz ha még néha depiskedűk is egy kicsit :) de aztán itt öntjük egymásba a lelki erőt és a pozítív gondolatokat :) azért is van ilyen sok válasz már mert nem adjuk fel addig amíg itt mindenki babás nem lesz!!!!!
Pixi
Próbálok pozitív lenni csak olyan nehéz.Hát ha sorjában babásodtok akkor ezerrel csatlakozom.;) hatha nekem is eljön az időm...
Köszönöm h.csatlakozhattam..
valaki tudna egy jó ötletet h.birjam ki 20 - á ig? akkor tesztelhetek.
Annyira félek h.megint nem sikerült.
hétfőn voltam dokinál ő látott egy 18 mm es érett tüszőt,próbálkoztunk..
de a férjem lebetegedett és már 2 napja nem tudunk probalkozni...
szóval szerintem megint nemfog sikerülni....
sose jön el a jövő hét szombat...
tudod nagyából mikor lesz ovud? nyugi van mi bíztatni fogunk ,szurkolni és veled együtt izgulni :))) meglátod minden rendben lesz!!! hamar elmegy velűnk az idő :)))
Pixi
Üdv Niki és Klaudia!
Klaudia: nem tudom milyen jellegű a párod betegsége, de nekünk 2 nap magas láz után kellett sperma vizsgálatra menni és nagyon jó lett az eredmény. Ha még van esély rá, akkor bújjatok össze:)
Pixi: ma vagyok a 10-dik napon. Ebben a hónapban szerencsés vagyok, mert 1-jén jött meg így nem nehéz kiszámolnom:) Vasárnap UH :)
Irsz: fel a fejjel, próbáld egy kicsit elterelni a gondolataidat!!! Küldöm a sok energiát Neked!
Kini.
nemtom mikor volt ovum,de a dokim figyelte. gondolom azért mondta h.most probalkozzunk...
az. a baj h.méh gyulladásom volt ezért teljesen felborult mindenem..szoval csak a dokim tudja h.mikor volt ovum
ha 20.-ára nem várod akkor szerintem már megvolt az ovud és kb. 4.dpo-n járhatsz,ha 14 nappal számoljuk a luteális fázisod :) akkor te leszel most aki tesztel először ha jól emlékszem :) de javítsatok ki csajok ha nem
Pixi
Végre vmiben én vok az első ;)
varom már h.tesztelhessek.
Szerintetek mikor teszteljek?? és ti h.élitek meg a mensi előtti napokat??
már 18.-án tesztelhetsz is akkor leszel a 12.dpo-n hátha fog mutatni valamit :) mi mindig végig izguljok együtt a nem várt előtti napokat,mintha csak mi nem várnánk pedig hű de messze járunk még attól,mindig leírjuk hogy mit is érzűnk stb. de majd meglátod ez egy nagyon jó csapat :))) ide bármit leírhatsz amit érzel vagy épp amit gondolsz
Pixi
örülök h.csatlakoztam hozzátok.
Jo lesz egy kis bátorító szó...főleg ha megjön...akkor naon padlón leszek az tuti...de jó h.itt megértitek h.mit érez az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!