Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Hát mit is mondhatnèk magamról.?!
Elsőnek is...nem tudom mit kéne éreznem. Sajnos sosem voltam még terhes előben még sosem láttam pozitív tesztet. Én 22 éves vagyok a párom 23 éves.Igy azt gondoltuk minden megy majd mint a karika csapás,hamar sikerül a baba.De tévedtünk!!!!! Folyamatosan próbálkoztam minden csodatevő dologgal,pl: teák vitaminok,amit hallottam vagy olvastam h.másnak segitett...hát ezek nekem nem jöttek be...
Sokszor vagyok padlon,nem tudom elképzelni mi lehet a baj...
És sajna az én párom is olyan h.mikor együtt kéne lennünk,annyira rástresszel,h.normálisan nem tudunk együtt lenni,néha ez is elkeserít..
Ami meg kikészit h.körülöttem mindenki babásodik...
Ezért mentem el orvoshoz,h.derítsék ki mi a baj...
Picit meghíztam mióta férjhez mentem ami holnaphoz lesz egy éve..;) és nem tudom h.ez lehet e a baj. A dokim igaz azt mondta h.olyan sokat nem hiztam,ugyh.nemvaloszinű,de attól én parázok miatta.
Nem tudtam h.akkor is kimutatja a vérvétel a terhességet ha nincs be x elve a Hcg...De mind1 is mert a leletért egy hét múlva kellesz mennem.Addigra meg tudom már h.van baba vagy nincs.
Amugy érzek vmit de ez semmit nem jelent még, a bal oldali pfészkemen mintha lenne vmi olyan furi érzés.
Még most jól vok,talán túl jól.5 nap múlva megkéne jönnie de még a mellem sem fáj,bár ilyenkor már szokott....
Ha majd érzek mást is leírom:) de egyenlőre ennyi.
Amugy nem azért írok hajnal 2 kor mert nem tudok aludni,hanem mert van egy 5 hetes palotapincsi kiskutyánk és folyamatosan vonyit és kaparja az ajtót ha nincs az ölemben..és mivel a párom ma is dolgozik inkább kijöttem a kutyuhoz,csak a párom tudjon aludni...szoval esti műszak van nekem hulla fáradt vagyok.Ugyh bocsika ha vmit hülyén írtam...:)
Jó reggelt Lányok!
Irszi, hány órára kell menned?
Klaudia: egy kis fehérnemű sem fér bele a csábításba?
Vagy valami kis szerepjáték?
A férjemnek a jövő héten lesz a szülinapja, gondoltam rá, hogy meglepem valami ilyesmivel :)
Ő is olyan, hogy bármikor tud szeretkezni velem...
Hát igen: nem szabad tudniuk, mikor van középidő, ennyi a titok :)))
Drukkoljatok nekem, este 18 óra körül megyek UH-ra:)
K.
Sziasztok Lányok!
Szilvusom, drága barátnőm, jól vagy? Nagyon eltűntél. Biztos megy a házimunka ezerrel,.
Én is mosok, főzök, takarítok, vasalok, stb. ezerrel.
Irszike, megy a drukk, már szorítom régóta a kezed, reggel első gondolatom TE voltál. Most már biztos minden eredményed megvan, írhatnál már amint hazaérsz!!
Krisztike, nagyon jóóóóóóóóóóóó, hogy érzed, ovulálsz :)
Meglesz ebben a hónapban a baba!!!!
Kini, írjál ám, megy a drukk!
Pixikém, nálam apa mindig számol, nem tudom úgy csinálni, hogy nem árulom el, mikor van termékeny időszakom. Mindig megkérdezi és bestresszel. Bár most inszemnél meg azon megy mindig a drukk, hogy a zsiráf-szobában tudjon spermát leadni a kémcsőbe...
Niki, nagyon eltűntél. mi a helyzet nálatok???
Eremencia!!! Hahó, ugye minden OK Veletek??? Írhatnál :)
Én már tök ideg vagyok, várom a holnap reggel 7 órát, odaállok fél órával hamarabb a doki rendelőjének ajtajába, hátha bekerülök már 3.-nak.
Drukkoljatok, hogy elvállalja az inszemet szerdára vagy péntekre.
Félek, hogy befürdők az időponttal és megint előbb csinálják meg az inszemet, mint kellene :(
Meli
Klaudia, mivel beléptél a csapatba, nem úszod meg baba nélkül, Nálad is jön a gólya hamarosan :)
MELI
Kini. Hát az nekünk is megvan,szinte mindíg veszek csini fehérneműket,meg kiegészítőket.
És elég sűrűn használom is őket.;) Gabinak ( férjem) naon bejön...
Meli remélem h.hamar én is babásodok majd.
De az tuti h.mióta csatlakoztam hozzátok nyugodtabb vok.Nem tudom miért,talán a pozitív gondolkodásotok segit..de a párom is megjegyezte h.milett velem,...
szóval naon jó hatással vagytok rám;)
Köszönöm
Sziasztok. Rossz hír... sajnos nem fejlődött tovább. Úgy tűnik, a 19. dpo-n maradt abba. Béta hcg 2 alatt.
Azt mondta az orvos, ne sírjak, nem érdemes. Majd legközelebb. 2 csepp könnyem jött ki, nem hisztériáztm természetesen. CSodálom hogy a férjem nem sírta el magát, olyan vörösek voltak a szemei. Jó fej a doki, nem? Apja faszát.
Most ennyi, majd írok. Most elmegyünk sétálni, aztán jól bebaszunk, be van hűtve a bor....
Legalább ezen is túl vagyunk, legalább tudom hogy nekünk is összejöhet. Sziasztok drágáim, éreztem délelőt hogy velem voltatok. Puszi: Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!