Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nyugi Klau,elmegy hamar:))
Én most csináltam tesztet és már betöltöttem a 8.hetet:)
Igaz már alig várom,hogy március legyen,mert elég szarul vagyok és most még feküdnöm is kell,de remélem hamar elmegy:)
Szilvi
De jó neked!! Te legalább tudod h.miért vagy rosszúl...
De én nem tudom....Lázas leszek érzem,a derekam is fáj.
Izonyat álmos is vagyok,és folyton fázom.
Nem tudom mivan velem,de mensi előtt sosem voltam ennyire padlón..
Mi lenne Veled! Babás vagy!!!
Miért nem tesztelsz reggel egy tizessel? Holnap már szerda!
Nyugi, ne légy depis!!!!! Mindjárt célba érsz :)
Meli
Félek h a teszttől....nah meg meek vérvételre reggel.
Nah meg csak 25 ös tesztem van...leghamarabb holnap.tudok venni 10. est. és akkor csak csütörtökön tudok.reggel tesztelni...
jó lenne ha babás lennék...De félek h.megint pofára esek...
Én is fáztam és mindig álmos voltam,az volt az első jel:)))))))))
A cicim se fájt még akkor!
És a mai napig fázok:D:D:D:D:D
2 takaróval fekszem le,annyira ráz a hideg:)))
Na majd kiderül:)
Én a 12 vagy 13 .napon egy iszonyu über halványat tezsteltem délután,14 nap digitális totál pozitiv:)))
Szilvi
Próbáld meg elfoglalni magad! Tudom, mitől félsz... én is megfogadtam, csak akkor tesztelek 1 nappal előbb, ha semmi pecsételést nem tapasztalok. Nálam 3 nappal előbb már jelentkezni szokott...
K.
A vérvételen nem nézik a hcg- t...sajna
Remélem nem csak vmi bacit nyeltem be...te.tényleg rosszul vok.Igaz.tényleg lehult a levegő,de mindenki rövid nadrágban rohangál..En meg polar felső és nadrágban 2 zokniban betakarozva fekszem..és igy is fázom.
Szilvi picit reményt keltőek a szavaid...
amugy a hasad nem fájt? ott nem éreztél semmit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!