Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szerintetek miért feszül a bal oldali pfészkem?? reggel nem tudtam hasra feküdni,annyira feszült.
Volt már.ilyen vkinek??
Pénteken...
Már alig birom kivárni h.megjön e vagy sem...
Próbálom lekötni magam,de mindíg eszembe jut h. milyen jó lenne ha nem jönne meg...
Nekem péntekig kihullik a hajam az izgalomtol ;)
Sziasztok!
Benyakaltam másfél üveg bort; én olyan rosszul voltam este... de tök jó volt. Kinnt sírtunk éjfélkor a hintaágyon a férjemmel (én sírtam, neki csak vörös volt a szeme szokás szerint, de meg is beszéltük hogy nála ennyi a sírás).
Ma újra bejelentkeztem Pestre, szeptember 05.-én megyünk. Aztán szept 17.-én megyek az én nőgyógyászomhoz végre a pesti eredményekkel. Az a baj, hogy a férjem szervezetéből már kiürült a gyógyszer, így addig nem tudunk egymással mit kezdeni, amíg azt fel nem töltik. Október végétől leszünk megint szintem kb. Engem meg ugye stimulálni kell, és addig nem fognak, amíg az ő eredményei nem jók. Szóval szívás az egész, méghozzá nagyon nagy!!!! Október november előtt esélyünk sincs. De az már csak 2 hónap...
Legalább teljes erőbedobással tudok nektek drukkolni:)
A tüszők 20 mm körül repednek meg, de állítólag 22 körül már meg kell. Nekem a 24mm -esem repedt meg annó, abból lett a pozitív teszt. SZóval 18 milis méret körül már érdemes próbálkozni.
Meli, kérdezz rá, hogy esetleg ha kifizetnétek akkor nem jönne -e be neked csütörtökön!
Pixi, izgulok!:)
Klau, már csak 5 nap:)
Kriszti, de jó hogy fénysebességgel száguld a zigótád:)
Tuti jól bevágódik a méhedbe, a legtutibb helyre!
Szilvike, puszilom a Pocakot!
Emerencia???? Írj! Irszi
Túléltem a vérvételt. Hihetetlen, de már annyiszor szúrtak meg az utóbbi 3 hónapban, hogy már nem is izgultam előtte :)
Lányok, aki tud segítsen abban, hogy mikor reped meg általában egy tüsző? Mert szeretném kikalkulálni, hogy szerdán legyen-e az inszem vagy pénteken.
Régen nekem még stimulálás előtt 21mm körül repedt, de a clostis hónapokban 30-40mm volt mikor repedt....
Most nagyon izgulok :) Látok megint egy ici-pici reményt!
Kriszti, de jó Neked, TE már a dpo-kat számolod :)
Hány mm-esen repedhettél tüszőileg?????? Mikor mérte a doki legutóbb hányadik ciklus napon voltál és mekkora volt?
Irszi, lehet, hogy összejön spontán a baba. Csodák vannak!!!! Lehet, nem is olyan rossz a párod eredménye, hogy két hónapot kelljen várni.
Klaudia, hajrá!!!! Együtt izgulunk Érted!
Csajok fel a fejjel!!!!!!!!!
Pixi érzel már valamit?
Nekem ma leesett a hőm 2 tizedet, a disznó becsap ám, mert ha most a 13.napon lennék, elhinném hogy jön a tüszőrepedés. De most nem hittem neki :)
Meli
Jól esik h.velem együtt izgultok ;) tényleg jo kis csapat ez...
Lenne egy kérdésem...Honnan tudjátok h.mikor reped a tüsző???
Nekem mikor a dokim 18 mm es tüszőt látott azt mondta h.már aznap próbálkozzunk....
De azt én honnan tudhatom h.mikor repedt meg...??
Tudtok segiteni remélem
Hát tudod, én vén róka vagyok már, és a sok-sok év alatt mióta próbálkozunk (7 év) azóta sikerült teljesen kiismerni a testemet.
Általában úgy működik, hogy nekem mindig 28 napos a ciklusom, tehát a 14.nap előtt két nappal már feszít a tüszőm.
A 13-14.napon van olyan érzésem, hogy felpuffad a hasam, és mikor leülök a melóhelyen a székemre, mintha egy labdára ülnék, annyira érzékeny a méhem, és a bal petefészkem baromira feszít, fáj. Ez egész nap így van.
Természetesen ez még párosul azzal a ténnyel, hogy mikor ezt érzem, aznap reggel esik le a hőm.
Tehát reggel hő le, nappal puffadás, fájás. Általában hajnali 3-4 között jön az az éles késszerű intenzív szúrkálás, pár döfés... amikor megreped a tüszőm. Utána nagyon nagy megkönnyebbülést érzek, elmúlik a feszítő fájdalom és a reggel 6 órás hőmérőzésnél beigazolódik, hogy megrepedt a tüszőm, mert addigra szépen 3-4 tizedet felmegy a hőm.
DE! A két inszeminációs hónapomnál annyira túlstimuláltak, hogy 3x-osra nőttek a petefészkeim, sokkal de sokkal jobban fájtak a tüszőrepedések.
Iszonyat volt :( fájt :( Lehet, kényes vagyok ..... :(
Szóval az inszem miatt nekem az elsőnél délután fél 3-kor repedtek meg, aztán másnap délután fél 2-kor, a második inszemnél pedig délután 5-kor az egyik adag tüsző és másnap hajnali fél 3-kor a másik adag.
De azt mondják, általában hajnalban reped a tüsző.
Tök ideg vagyok az időzítésem miatt. Ha ma 16,5 mm a tüsző, és kb. 2mm-t nő egy nap, akkor szerda reggelre 20mm-es lesz.
Péntekre már 24mm, azaz tuti megreped addigra.
Bele kéne vágni az inszembe még szerdán.
Lányok! Mi a vélemény? Szerdán inszemezzek vagy kockáztassam meg a pénteket????
Meli
Énmég kezdő vagyok.ezekben,sok mindent még nem tudok...!! ( de majd itt felvilágosodok)
De az tuti én nem várnék péntekig...szerintem jobban járnál a szerdával...
Jah és köszi a segítséget Meli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!