Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
itt vagyok Meli nem tűntem el :) csak alig van időm de olvasgatom az eseményeket :) Klaudia,olvastam még anno hogy a kismamák ilyenkor betegnek érezhetik magukat,szóval..... tudod a remény hal meg utoljára ;) puszilak titeket
Pixi
Hát én most beteg vok eléggé.
A férjem hazajött melobol és mikor rámnézett,megijedt..Azt mondta h.te jó ég jól vagy?? mert olyan sápadt vagy!! hát mondtam h.nem vok jol...
azóta a konyhába sem enged ki,rámparancsolt h.pihenjek.
remélem holnap pozit tesztelek..
mostmár tényleg kész vok...vett nekem Gabi pudingot,alig ettem belőle,de ez is.mindjárt kijön.Iszonyat hányingerem lett...
ha nem baba miatt vok ennyire.rosszul akkor nem tudom mitől lehetek...
Évi, sok szeretettel köszöntünk!!!
A kitűzött délutáni célt teljesítettem :)
K.
Ma reggel negatív lett a teszt! Ennyit a.babáról...
most elmentem vérvételre...majd lesz vhogy ez az egész
Jó reggelt!
Klau, ez még nem jelent semmit! Van olyan, hogy később ágyazódik be a baba és később kezdi termelni a HCG-t. Ne csüggedj!
Irszi: jobban érzed magad? Nemsokára ismét elkezdenek nőni a kis tüszőid...
Meli: hívod ma a dokid? Hőt mértél ma reggel? Vagy mi újság van? Jó lenne ma az inszem...
Kriszti: remélem ma reggelre jobban lettél, írj!
Rólam: tegnap este 8-kor csináltam még egy ov. tesztet. Sajnos nincs itthon a hagyományos fényképező, ezért a telefonommal csináltam. A lényeg, hogy tegnap egy kicsivel halványabb lett a kontroll csík! Szerintem ma már reped a tüszőm. A hőm viszont még csak 36.5. Én ezt nem is értem...
K.
Sziasztok!
Ha holnap reggel felugrik a hőd Kini,akkor ma repedt:))
Ma még el kéne kapnod apát ha lehet délután,tudod mint tegnap:)
Tudod az én férjemnek se volt valami fényes a spermaképe,de 3 napig szexeltünk mi is,nem mertem 2 naponta:)
HAjrá:)
Klau!
Ne kenődj el!!!!
NEkem a tesztem időntúli volt alapból,szóval még bármi lehet:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!