Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szilvi: a férjemnek jó a spermája: 35M/ml és ennek a 70%-a él és ennek a fele mozog :)
Szóval ovu utáni nap kell csak felmenni a hőnek? Ó, azt nem is tudtam. Ha ma este negatív a teszt, akkor tuti hajnalban megvolt :)
Gondolkoztam azon, hogy nem jó a póz, de már sokat kipróbáltunk...:)
K.
Nekem is csak a bal oldalam fáj:S
Tök idegesitő,de Melusom megnyugtatott,hogy mindig az az oldal fáj,ahonnan kiszabadult a tüsző:)
Kini!
A férjemé se volt rossz,57M/ml,de csak 45% mozgott,igy gondoltam a két napontai együttlét lenne jó:)
Aztán Meli tanácsára,egész hétvégén együtt voltunk,itt is az eredménye:)
NEkem leesett a hőm,másnap felment és akkor maradtam babás...
Szóval,leesik mondjuk 36,3-ra,másnap felmegy 36,5-36,6-ra és fennt is marad akkor meg volt a repedés:)
Holnap fel kell mennie a hődnek,minimum 2-3 tizedet és ha holnap után is fennt marad akkor megvolt ma az ovud:))
Ma azért még a délutáni dolgot iktasd be:))
Utánna pihizhetsz:)
Szilvi
Szerintem elképzelhető! Ha 2 tüsződ van/volt, eltérő méretekkel, akkor simán előfordulhat.
Azt írják, kb 2 mm-t nő egy nap alatt. Pár nap eltéréssel simán belefér :)
K.
Juniusban,mikor terhes lettem,nem volt uh követésen,igy nem tudom,hogy a bal oldalon szabadult-e ki a tüszőm,de valoszinű.
Csak a bal oldalam fáj és fájt is,a mai napig fáj...
Kriszti!
Neked nem javasolt a doki repesztő szurit?
Sziasztok csajok!!!
A tüsző kiszabadulhat pár nappal később is, erre én vagyok az élő példa a múlt honapban :)
Az egyik oldalon hétfőn szabadult ki, a másik pedig szépen beért péntekre, és a másik oldalon csak pénteken szabadult ki a tüsző, úgyhogy igen is lehetséges ilyen!!!!
Más:
Voltam UH-on reggel. Hétfőn a tüszőm 16,5mm volt.
Ma reggelre pedig 23*20,5mm-es lett, a nyálkahártyám pedig 10mm lett :)
A doki elég tanácstalan, azt modnta, hogy szerinte péntekig tuti megreped, tehát a pénteki inszem késő lenne.
A hőm leesett két tizedet. Nem tudom. Ha holnap reggelre felmegy a hőm, akkor tuti megrepedt a tüszőm holnap hajnalban.
Nagyon tanácstalanok vagyunk.
Csajok, a tegnapi LH tesztem nem mutatott semmit, de múltkor sem, pedig aznap repedtem.
A nyalogatós teszt pedig tök páfrányos volt. De nem érzek ovus fájdalmat.
Remélem, megrepedek holnapra :(
Muszáj!!!!!!!!
Délre megyek vissza és megkapom a srácokat, utána egész estig feldobott lábakkal fekszem :)
Apának már nagyon tele volt a ...., feszítette, én meg nagyon rossz voltam, hergeltem, kínoztam, nagyon vágyott már :)
Majd most akkor holnap reggel is tudunk akciózni végre :)
Drukkoljatok ezerrel könyörgöm!!!!!
Meli
UI: Ja, a HCG-m a vérből kész lett, 2 mIU lett. A doki szerint elindulhatott valami, de valószínű, hogy a beágyazódás 2-3 elhalt, mert beteg lehetett és ezért nem alakult petezsák sem. Lehet, hogy egy hibás sperma győzött akkor.....
:) Meli, megint jót nevettem. Gondolom,hogy tele volt a bugyra rendesen.
Szerintem jól döntöttetek, hogy mész ma délután. Így még közelebb lesz a repi :)
Nagyon-nagyon drukkolok!
Jah és Meli, szinte egy napon repedünk :)))
K.
Jaj, Te nő, imádlak :) Tényleg szinte együtt visszük végig ezt a hónapot :)
Drukkolok ám mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy nem méred a hődet? Mert abból tudnád, hogy megvolt-e a repedésed.
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!