Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok!bocsi hogy ennyire megvárakoztattam mindenkit de sajnos nem az örömtől :'( a teszt negatív a hőm 36.7 ennyi!nincs baba :'( majd talán 26 nap múlva... jól átvert a szervezettem de még mindig nincs vérzés
Pixi
Nagyon-nagyon sajnáljuk ;(
Ne kenődj el Pixike, megint együtt futunk neki ennek a hónapnak és megint együtt izgulunk a hónap végén.
Hányadik cikulsnapod van ma?????
Nekem a 7.
Meli
Kriszti,tea okozhat kisebb hányingert lehet az ízét még nem szoktad meg nekem is volt de majd elmúlik :) ja és a vizeleted sárgább is lehet tőle ennyi mellékhatása van,ihatod reggel is meg este is a teát de én csak reggel iszom
Pixi
még csak a 4. ciklusnapon pedig mikor már ilyen van hogy nem vérzek csak barnázgatok akkor 6-7. napon járok :(
Pixi
Ne kenődj el, új hónap = új esély.
Megint nekifutunk, gólyásodunk!!!!!!
Vegyél erőt magadon, azt hiszem én most kezdem összekaparni magam, kellett hozzá 10 nap :(
4 nap alatt 2x ekkorát pofára esni :'( nem értem ezt a mensit se,most miért volt ilyen? 2 nap?ma már még törlésnél se volt semmi!!! áh,nem is tudok megint semmit írni,soha többet nem fogok tesztelni :( teljesen megutáltam,többet nem is akarok a kezembe tartani egyet se! :@ :(((
Köszi azért a bíztatásokat :) nagy szeretlek titeket!!!! :)
Pixi
Pixi, most el vagy kenődve, de hónap végén megint tesztelni fogsz, tudom!
Gondolj bele, 7 éve várom a babát. És havi 3 tesztet mindig előttem. Az 252 db negatív teszt, sőt volt hogy 6 teszt is elment. MOst pl. 7 tesztet lőttem el egy hét alatt.
Meli
A mensid tényleg érthetetlen, ahogy az enyém is. A fél napos... de hétfőn rákérdezek a dokinál, mi volt ez????
7 év alatt mindig padlón voltam a tesztelés után, de mindig felálltam és ezen túl is fel fogok állni!
És TE is addig fogsz menni, míg pozitívat nem tesztelsz!!!
Meli
Meli,tudod miattatok teszteltem,mert legutoljára novemberbe teszteltem 1 hét után akkor is 2 hetet késett majd elmentem a dokihoz és kiderűlt hogy hüvelygyuladásom volt :( de én is megyek dokihoz kiderítem mi oka lehetett ennek
Pixi
Megértelek Meli! Én csak jót szeretnék Neked, hidd el!
Azt a sok-sok pénzt a babára el tudnád rakni és később olyan jól jönne...
Minden jót kívánok Neked!
Én azt mondom: azzal, hogy kinyílt a világ a tesztek előtt, nem ttt jót! Tiszta ideg a babát tervező nő!
Nekem van otthon. Gyógyszertári 315 és gyéb 1800 Ft-os is. Illetve 70 Ft is. De max egyet csinálok, azt is a 12 DPO-n és ennyi. De volt olyan, hogy nem csináltam...
Jobb a lelkemnek is:)
Kini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!