Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
gondolom hogy már teljesen kikészítelek ezekkel :D de majd jót röhögűnk ezen is mint most Irszi hogy mit összeaggódott a gyógyszer miatt :D nem merem azt állítani hogy baba van a dologban :/ sőt bele se merem gondolni :( uristen na ne már hogy pont így vagyok babás és nem is vagyok benne biztos?te jó ég kavarognak bennem az érzések,apa jelöltnek inkább nem is mondok semmit mert ő is kikészűlne tőlem :D szegény :D
Pixi
úhh,találat egy majdnem hasonló görbét :( igaz itt még szájban mértem de már kezdek azon lenni hogy holnap le fog esni :(
Pixi
Ne gondolj nekem ilyeneket, hogy le fog esni! Dehogy fog leesni, meglásd!
De ugye megígéred, hogy reggel első dolgod lesz pisilni és tesztelni?????
Meli
Szerintem is baromi jókat fogunk mulatni a dumáinkon majd utólag :)
Eddig két dokit hívtam fel, mind a kettőnél az a hülye asszisztens elzavart, hogy nincs már időpont és csak hétfőn fogadnak.
Addig ki kell húzom. Nem vérzek, nincs görcs, nincs semmi, de baba sincs :(
Mindegy, ha nincs baba hétfőn UH-on, akkor inszem lesz a jöv.héten. Már alig várom :)
Meli
Szia Emerencia!!! De jó hogy itt vagy! Jól vagy???
Meli, sírj a telefonba hogy nagyon félsz, és a dokit hívd, ne a bejelentkezést! Sok honlapon ott a doki közvetlen száma! Vagy írj az enyémnak, lehet hogy visszaír! Google: dr Lollok Zoltán
De írj, mert nem nála van a telefonja!!!
Pixi, kivagyok! Tuti lesz a teszt, de nekem is 3-5 perc között mutatta ki! És ki ne dobd ha nega, nézz rá egy óra múlva is! Szoríííííítok!!!!:D
jajj, úgy izgulok! Igen, bár már ott tartanék hogy röhögök, bár a gyógyszerem csúsztatásán (szuri) Is jókat röhögök 2 hete! Puszi! Irszi
Hát meli én a helyedbe sztk-ba is bemennék... de neked kell tudnod. az a teszt valamitől + lett és vérzésed meg nem mensi....
Szia irisz:D igen megvagyok de nagyon nagyon fáradt vagyok. energiaszintem a 0 alatt van...:( konkrétan dolgozom meg alszom. (ma nem dolgozom hála az égnek!!) de alszom meg eszem. ennek ellenére -2,5 kg nál járok:(
Irisz te Tbányai vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!