Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Drukkolok,hogy a 4 napos böjt és a 2 összebújás meghozza a gyümölcsét...
Meli, nagyon fogok drukkolni Neked hétfőn! Én egyébként azt számítanám az első napnak, amikor élénk piros lett a vérzés. Független a mennyiségtől.
Pixi: vigyázz magadra nagyon és várj türelemmem egy kicsit.
Egyébként Anyukám velem és a testvéremmel is menstruált a 4-dik hónapig...
Én vasárnap megyek UH-ra, akkor leszek a 12-dik napon.
Kini.
Kini, milyen szupi dokid van, hogy vasárnap is UH-ot csinál. Az enyém nem hajlandó hétvégén bemenni és csütörtökön sem. Inkább megcsinál mindent előbb, függetlenül attól, van-e értelme :(
Most aggódom, mert elvileg csütörtökre esne az ovulációm, de pont nem rendel akkor. Ha meg szerdán rakja fel reggel a spermákat, akkor nem tudom, élnek-e még mondjuk csütörtök estig vagy péntek hajnalig.
Ha meg elkésünk vele és csak pénteken csinálja de már csütörtökön reped a tüsző, akkor meg már túl késő.
Nagy így legyen elég okos az ember :(
jajj csajok :'( retegek megcsinálni a tesztet :( komolyan mondom most is csak sírok de nem tudom mitől is,attól hogy most tényleg sikerűlt volna nekem is az örömtől?vagy félek a csalódástól ami érni fog engem holnap reggel :'( és mivan ha tényleg itt van az én babám is de az orvos még ilyenkor ugyse tud semmit csinálni hiába rohannék hozzá :( most is szúrkálgat bal oldalon a méhamnél
Irszi neked az egész hasikád szúrkálgat vagy csak egy ponton?nem tudom elképzelni hogy mi is lehet :(
Mennyire van meg még?
Most már kész vagyok, könyörgöm Neked, csináld meg reggel a tesztet!!!
Qupido vagy Amazon az 10-es érzékenységű!!!!!
Ne izgulj basszus, én jobban izgulok Értetek!!!!
A szurkálás mindig jó!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!