Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
óóó lányok jobban izgultok mint én :D olyan aranyosak vagytok :))) de már kezditek rám ragasztani ezt a nagy izgalmat :D tudjátok mit?ha holnap fent marad a hőm tesztelek és ha látszik rajta a 2. csík ha nem 2 nap múlva újra tesztelek :)))
Pixi
Lányok! Nagyon sokat írtatok... fél 8 után érek haza, ígérem írni fogok :)
Kini.
Kriszti! Én a 100mg -mos E vitamint szedtem, szépen elosztva, napi 4-et. Most már elhagytam. Tuti segített! Annó egyszerre vettem be, akkor nem is lett ilyen szép a nyálkahártyám, úgyhogy én azt mondom, elosztva kell bevenni!!! Jajj de izgi!!! Pixike, sietek hozzád holnap!!
Izgulok!!!!:)
Kini, akkor neked is ez a 12. dpo? Vagy rosszul emlékszem?
Csajok, Meli tesztjei a múlt hét kedden készültek, nem tegnap:( De akkor is ott a csík, szerintem is el kell majd mondani a dokinak!!!
Nagyon drukk mindenkinek!!! Pusszantás! Irszi
Újdonsült apuka ma egy csokor rózsával állított be! Egy szál nagy, és egy csomó pici:))) Olyan édes!
Hétfő óta sokszor többes számban beszél, és most is nyugtatgat, hogy az idegeskedés nem tesz jót, úgyhogy hagyjam abba... Imádom!!!!! Irszi
Kriszti!nem jó a filteres tea!!! vegyél olyat mint a palástfűvet,én úgy a iszom a cickát hogy reggel egy bögre teát leforázok,15 percet állni hagyom majd leszűröm és nagyon fontos éhgyomora idjad és 30 perc múlva ehetsz is,és csak mézel ízesíts ha máskép nem tudod meginni ezt ovuig idd,majd ugyanez palástfűvel is csak ott 5 percig hagyd áztatni és nem szabad fémhez hozzáérnie,ja és egy bögre teába 2 kiskanálnyi teafűvet tegyél,és mellegen kortyolgasd a teát!ha van még valami kérdésed,akkor kérdez :) ma még nem is ettem csak kettő rántott sajtot most fogok még enni lecsót mert már fáj a fejem is :/
Pixi
Jajj Lányok! Én mindenkit óva intek, hogy 200 mg E vitamint szedjen!!! Én ezt tettem a múlt hónapban 1 DPO-tól és nagyon megszenvedtem a vérzésem. Nemcsak erős volt, de hatalmas darabok váltak le és távoztak, 21 éve menstruálok, de ilyet még nem tapasztaltam... :(
Kriszti: vasárnap ügyeletes lesz az orvosom, én pedig a 12-dik ciklus napon leszek, így megnézi mi újság. Az átjárhatósági óta nem voltam vizsgálaton...
Meli: én ismét azt mondom, hogy ne vállald be az inszemet, mert felesleges pénzkidobás! Ne haragudj, de még mindig ez a véleményem!
Pixi: drukkolok nagyon Neked!
Azt már nem tudom ki kérdezte, de nem a 12 DPO-n hanem a 12-dik ciklusnapon leszek vasárnap. Ma vagyok a 8-dik napon.
Lehet, hogy nekem az alaphőm 36.3? Nektek mennyi?
Kini
Látjátok, mindenki más és más. Nekem az E vitamin növelte meg végre a nyh-mat:) Én apajelöltnek adnám a 200-ast, te inkább 2*100-at egyél. Nekem akkor lett jó, amikor nem egybe vettem be, itt olvastam egy csajtól.
Pixike, én is alig eszem.... holnap megpróbálok kisírni egy vizsgálatot valakitől....
Kini, én voltam a 12, de elírtam, a ciklusnapra gondoltam:) Hű, mikor repedsz??? Én a 13. körül szoktam!!!! Akcióóó!:D
Pixike, rajtad a világ szeme!!!!!! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!