Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Bocs Irszi, csak többször nincs aláírva és amikor reagálok, akkor már csak tippelni tudok :)
Igen, az a gond, ha alapból jó a nyálkahártya, akkor úgy járhatunk, ahogy én. Túlságosan megvastagodott... Az a baj, hogy 100 mg alatt nincsen :( Ha most vasárnap azt mondja a doki, hogy 8 mm akkor nem szedek be E vitamint.
Kini
Kimaradt: nekem a 15-dik napon szokott PÉ lenni... így majd jövő szerda hajnalban lesz repi (REMÉLEM)
Kini.
akkor most már a következő hónapba ha szükséged lesz rá ne filteres cickát vegyél :) bár nekem az első szűrűs teás hónapban el is fogyott az összes mert nem jól csináltam :/ de most egy csomagnyiból még mindig van sőt még a palástfűből is van pedig most lesz a 3. tea hónap ha egyáltalán szükségem lesz rá ;) Kini,nekem 36.3-4-5 között szokott lenni az alaphőm
ma együtt voltunk apajelöltel és hát lás csodát,barnázás még mindig!aztán ki a wc-re semmi barna törléskor sőt még a tisztaságin is csak kicsi maszatolás,reggel amit meg mértem a hőm jellentkezek és utána meg írom a teszt eredményt is! :) jó éjt lányok!
Pixiiiii, mennem kell melózni, és csak késő este leszek ha minden igaz!!!! Kilyukad az oldalam!!! Remélem nem azért nem írsz....
Remélem annyira pörögsz mint én, és nincs időd, és majd délután írod meg nekünk a jóhírt!!!!!!!!!!! Nagyon -nagyon várom!!!!!!!
Kriszti, szorítok hogy legyen dokid! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!