Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Megjön a dekoráció utana teszek fel kepet de nekunk ndm lesz külön a baba hanem egy szobába leszünk:) nem lennek nyugodt ha nem lenne mellettem:)
Ferjem kiadta a feladatot hogy készítsem össze ami kell a kórházba nehogy hamarabb kijöjjön es indulni kelljen :) igaza van de kezdek felni egyre jobban
Évi
Évi, nálunk se külön szobába lesz, egy szobába leszünk , én se lennék nyugodt. Ne félj semmitől, ügyes leszel :)
Vica
Sziasztok Dragaim!!Lilla ugy sajnalom :(( Ez mar nem igaz annyira remenykedtem h.most sikerult neked!:( Akkor majd most a kovetkezo inszem sikerul!En is szeretek shoppingolni :)) majd egyszer kishpooingoljuk magunkat banatunban vagyis oromunkben mert most mkndkettonknek sikerul az inszem.:) Holnap megyek petesejt meresre aztan sztem csutortkon lesz az inszem.Dokitol mar kertem tuszorepit meg majd ot is levadaszom a tuszomeres utan holnap hogy adja oda a receptet.
Vica orulok h.erzed a kis Dragadat!!:))
Varjuk mar nagyon h.mit mond a 4D :)
Evi en se birnam ki h.ne legyen velem egy szobaba a Babam :))
Bizony pakolj be mindent sose lehet tudni h.Adam mikor dont h.most kijovok :))Ne felj hajra!:)
Holnaptol mar nem megyek dolizni szepen kiiratom magam ugyis jon a husvet.Majd irom a mereteket holnap puszi MINDENKINEK!!:)♡
Kriszti megy a drukk :))))
Mi elkezdtük verzes szerint a 33. Hetet :) napról napra erősebb :) mindig vmi újat mutat :) ide oda cikazik :) annyira cuki :)))))
Bár azt mem mondom hogy mindig jól esik ahova rúg :D
Nagyon dagad a lábam :( na de ez van majd nem fog :)
Holnap megyünk a dokihoz uhra :) jujj alig várom :)
Évi
Hahó csajok! Semmi extra, várjuk az április végét.
Lilla, úgy sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
Vicus, drukk hogy mindent jól láss! Ez tényleg olyan izgi lehet!!!!!!!!!!!! Puszi kislányok, megyek vacsizni! Gondolok rátok sokat! Irszi
Helló :-)
Lilla :'(
Irszi olvasom a blogodat. Vica a tiedet is!
Kitartást Drága csajok!
Holnap repulooooook Húsvétra haza Yuppiii ♡♡
Jo reggelt Csajok!:))
Evi olyan jo erzese lehet ahogy cikazik a kisfiad ♡♡♡ en is akarom :))Majd irj h mi volt a dokinal!:-)
Irszikem varjuk mi is veled az aprilis veget!!Olyan jo amikor irsz nekunk valamit!!:)♡Orulok h.meg vagy.Annyira varom a kovetkezo lombikodat na az tuti sikerul!!!;)
En ezutan tuti leallok egy idore.Az izgulas idegeskedes miatt...bar ilyenkor mindig Melinkre gondolok meg Vicankra!!!Azert az nem semmi amit ok kialltak es ott a baba a pocakjukban nemsokara a kezukben es ez olyan peldaerteku szamomra hogy iszonyu!!;)Koszonom nektek Csajok hogy "ismerhetlek" mert a Ti kitartasotok ad rettento erot!!Sirok itt a kis inszeminaciommal ti hanyszor sirtatok hanyszor akartatok feladni es most tessek ltt a nagy boldogsag!:))♡
Kicciri jossz haza szuper!Anyukadek akkor a fellegekben :)) minket is mar nagyon varnak haza bar mi 2 hetente megyunk de hat az nekik a boldogsag ha otthon vagyunk :)Ahogy nekunk is :-D
Na majd jelentkezem a tuszo meretekkel elobb elmegyek a hazidokihoz h.irjon ki erre a 3 napra.Pusszikak!!;)
Kriszti várjuk a híreket :)
Igen Sz biztos hogy Meli és Vica sok mindenen ment át...
Irszi olvastam hogy nem sikerült a lombik a többieknek sem :(( szoritunk nektek ezerrel
Kicciri jo utat :))) üdv itthon :)
Mi ma megyünk a dokihoz es kocsit feleket mondd a lepényre de remelem mem fektet be....
Nehezen megy a mozgás mert ott lent mar egy hete nagyon faj :( szóval a szoba szinte igy áll ahogy...lábamat is alig tudom emelni :((
Évi
Sziasztok Csajok!
Drágák vagytok, köszönöm :) <3.
Holnap tudok menni dokihoz, mert szabin van, az már az 5.cn. lesz szóval nem is tudom, akkor még lehet-e kezelést elkezdeni. Meglátjuk mit mond.
Kriszti nagyon jó, h most kapsz tüszőrepit, drukkolok nagyon :) Én is sokszor gondolok a lányokra, hogy milyen kitartóak voltak, és meg is lett az eredménye :)Sokszor én is feladnám, és hazahoznék egy kiskutyát vagy egy macskát. Most Yorki őrületbe szenvedek, pedig nem bírtam soha ezeket a pici kutyusokat. Van a házban 1-2 Yorki és annyira helyesek, barátságosak, ha a lépcsőházban összefutunk :)
Évi ne félj, hamar túl leszel rajta (tudom könnyen mondom).
Kicciri szüleid örülni fognak neked nagyon :)Meddig maradsz? Húsvét utánra van időpontod dokihoz ugye? Ha jól emlékszem.
Irszikém örülök h írtál, persze olvassuk a blogodat, de az más:)
Vica írj, ha megvan az UH
Puszi Csajok, szép napot.
UI:Ti biztos tudjátok mit tegyek a kávémba, ami nem emeli a vércukorszintet? Eddig tejjel ittam, de tudom az nem jó főleg reggel:( Feketén nem tudom meginni.
Lilla a pcos oldalon a lányok a tejszínt mondtak....kepzeld mielőtt terhes lettem deci tejet ittam kevés kávéval...semmi bajom nem volt..aztán 8-10.hetre simán 9-es lett a cukrom annyira nem bírom es most is azonnal elindul az inzulinom felfele :( szóval azóta max 1 litert ha ittam összesen...
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!