Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Neked is boldog nőnapot Irszi ;)és mindenkinek :)
Én az inzulintól nagyon jól érzem magam :)) végre nem vok rosszul :)
Megyek vásárolni ami kell a kórházba :(
Szep hétvégét mindenkinek :)
Puszi
Évi
asziasztok!Irszikem orulok h.jol vagyTOK!:)Puszi az Ikreknek!:))Nagyon szoritok!!!<3
Klau nagyon edes a Kislanyotok!!!Egyem meg!!!:)<3Puszi neki is!<3
Evi az a fontos h.igy majd jobban leszel!A korhaz nem jo dolog de legalabb segitenek rajtad!Jobbulast!Puszik!Adamnak is!!!:)
Szedem a clostit 4.ciklusnapon vagyok.Mar csak 9 nap es ultrahang :)Jovok en is a babasok koze :) :-D remelem :-)
Sziasztok Csajok!
Évi örülök, hogy jobban vagy, a kórházban majd segítenek:) Kitartás!
agyon szép kirándulós nőnapos idő van! Mindenkinek szép napot!
Irszi drága ikreid biztos jól érzik magukat :-)))) Mikor lesz a nagy nap? a tesztre vagy vérvételre gondolok.
Kriszti hát persze, hogy Te is babás leszel.
Puszi a Kismamáknak(Irszi is) Szóval majdnem mindenkinek !! :-)
Na ennyit az inzulinról :((( tegnap megbolondult a cukrom es a mérőm is :( megint fulladtam :( már nem bánom hogy kedden befektetnek és be állítják csak messze leszek a férjemtől :((((( és családomtól :((
Évi
Évi ez borzasztó lehet, szegénykém:(
nem is tudok mit mondani,tarts ki keddig, ott majd helyreraknak.
Igen ez nem olyan jó de azert hogy a baba rendben legyen inkabb szúrom magam..sok vércukor ellenőrzés miatt alsó hangon 6szor..inzulinnal 3 szor es egyszer clexannal...már tiszta lyuk vok :)))
Reggeli inzulin helyen lett egy nagy göböm :(((
Irszi cuki a pocid :))))
Évi
Sziasztok lányok itt Vica!
Szerettem volna feltenni nektek pocakfotót de a kepfeltoltés nem engedi :(
Jól vagyok, növesztem a hasam :))))
Irszikém ikreid jól vannak? Még 1 hét és tesztelsz, én meg akkor megyek a 12 hetesre :)
Évi sajnálom hogy az inzulin se segít, hátha be tudják állítani.
Mindenkinek drukkolok, puszi
Vica 11+2 :)
Vica én láttam a blogodon mint az Irsziét :) cuki :)) ma kell befeküdnöm :(( remelem hamar vége lesz mert nem bírok ki több napot bent ;( raadasul mar végre most igy tűnik beállt a cukrom az inzulinokhoz..szóval ez van..
Szep hetet nektek
Évi
HAhó! Vica, puszi a Pincuridnak! :-))))))))))))
Évike, legalább rendberakják a cucud, jó lesz utána, meglátod! :-)
Kriszti szorítok nagyon hogy a Closti most végre babát hozzon nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt a tavasz, jönnek a babák sorban megint! :-))))))))))))))
Meli hogy vagy? Szilvike, ti? :-)
Én remekül ma épp; tegnap eléggé depis voltam, de emlékszem Meli hogy ki volt bukva; úgyhogy ahhoz képest még jól bírom :-)
Ikrek már rúgnak :-P
Pénteken tesztelhetek legelőször; akkor lenne értelme. Nem tudom hogy merek-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hétfőn reggel vérvétel; de leghamarabb is dél mire hazajövünk! Ha jók a hírek, aznap szólok ígérem:-D Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!