Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szuper hogy jól vagytok! Nem jó a link, Gina!!!!!!!!! :-(
Meli, mi a helyzet? Jutottatok valamire? Irszi
Gina nem lehet megnézni a kepet :(((
Meli voltatok hematologusnal???
Évi
Nem jó a link :(((
Csak jöv.hét hétfőre van időpontunk hematológushoz. Délután megyek a vérvétel eredményemért, abból látom majd, hogy zuhan-e tovább a szintem. Remélem, hogy nem!!!!
Meli
Na mi van, Meli??? Nagyon izgulok értetek!!!!
Csak az az egy haematológus van? Vagy ő a legjobb???
Irszi
Sziasztok Csajok!
Gina kerunk szepen kepet a kis Erik hercegrol mert az elozo nem jo!Mar mindenki kivancsi a kis edesre!:)
Melikem irj valamit!!
Hetfo estere volt idopontom a dokimhoz...nagyon orultunk egymasnak :))Megbeszeltuk a mutetet hogy mi volt hogy volt :) megnezte a lyukaimat ;) egyebkent olyanok a sebek csajok hogy a koldokomben nem latszik mar konkretan semmi!!:))Ket oldalt meg alig talalom meg hogy hol volt :)) nagyon kell nezni!:) Szuperszep!:)
Csinaltunk ultrahangot is es a jobb oldalon bő 19 mm -es dominans tuszot talatunk :) kellet szerelmeskedni
na elkuldtem veletlenul.Szoval kellett szerelmeskedni hetfon,kedden es kell ma este szerdan is.Azt mondta 2-3 nap mulva reped.Gyonyoru volt kaptam is rola kepet :) Nyalkahartya 7 mm-es volt.Azt mondta minden nagyon szep a mehem is minden olyan mint a nagykonyvben :)En mondtam hogy az alapjan hogy most 4 honapig rendszeres volt a mensim aazt gondoltam hogy meg volt az ovum 6.-an.Mivel volt a duglasban szabad folyadek megkerdeztem hogy lehetett-e masik tuszo ami mar repedt de azt mondta hogy szerinte az meg a mutettel allhat osszefuggesben...szoval az a tuti h.most van tuszo es remelem meg is reped majd :)Gondolom most akkor csuszik a mensim idopontja ...vagy ki tudja ..majd lesz ami lesz.
Fu es azt mondta aprilis korul majd kell meg egy hsg ha addig nem jonne ossze jajjj hat inkabb a halal.Inkabb mutsenek meg megint komolyan Csajok akkor legalabb alszok es nem faj semmi.Na neeeem.Hsg-t nem.Bizom benne hogy osszejon addig muszaj neki!
Na ez volt.Drukkoljatok hogy ez a szep kis tuszo repedjen es meg is termekenyuljon be is agyazodjon es kesz!:)
Drukkolok en is mindenkinek!Puszoka!<3
Kriszti örülök hogy ilyen szep tüsződ van :) nagyon szorítok :))
Remelem nem kell a semmi hanem jon azonnal
Mi ma megyünk a dokibacsihoz es hat olyan ideges vok hogy enni is alig tudok...hanyinger a köbön :(( pedig szegény babámat nem akarom ennek kitenni csak mindig ez a felelem :(
De megmondom neki hogy anya ilyen dilis de ne is foglalkozzon velem ő szépen lubickoljon bent es mutassa meg mi van a ket kis lába között :)))))
Meli írj mi újság,aggódunk értetek
Évi
sziasztok!
Krisztike, nagyon drukkolok!!!!! Ügyesen célozzatok :) MOndd meg apának, hogy most sikerülnie kell :)
Nekem megvan az AFP eredményem, tökéletes lett :)
És a héten már nincs hányingerem, micsoda megkönnyebbülés :)
A kicsikémet heti 2x meghallgatjuk a szívhang hallgatozó kütyünkkel, és olyan csodaszépen zakatol a kis szíve :)
DE mindig elmenekül a kütyü elől, én viszont kergetem. Hallani, ahogy kluttyog a magzatvízben :) lubickol és tisztán hallani a vízben való lubickolását :)
Meli
Meli de jo :) drága volt ???
Es a vereredmenyed???
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!