Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lányok minden rendben; kell még millió vizsgálat uramnak:-), de ha minden jól megy, februárban kezdhetünk!
VICA!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk is kell menni; de nem ártana ha ti is elmennétek szerintem egy ilyenre::: Olvasd el kélek! Végig!!!!!!!!!! Ismétlődő vetéléseknél kérik...
Puszi! Irszi
Irszi ennek nagyon örülök :)))))))) végre :))
Évi
Sziasztok!
Evi sajnalom ezt a tappenz dolgot :( valahogy csak megtudjatok oldani...szuleitek nem tudnak most segiteni kicsit?Fekudj pihenj most egyfolytaban ha azt mondta a doki!Betartani!!!!Ezer puszi a pocakodra!:)
Irszikem szupi h.minden rendben van veled a Parodnak meg gyorsan lemennek a vizsgalaok remelem kezdhettek hamarabb is!!
Nekem fajdogal a hasam erosen.Jo h* lyeseg ez a kalkulator ize mert a testunk nem egy gep...de azert megneztem az ovumat dec.6-ra tette...ugyhogy ma szexelni kell :)Majd a Mikulas hozza a kis uj eletet :)a karacsonyfa es a Jezuska meg a pozitiv tesztet :-D de jo is !:)))
Nekem csak akkor volt ilyen eros ovus fajdalmam amikor clostit szedtem.
Lilla irtam neked korabban ha most olvasol olvasd mar vissza legyszi az elozot es valaszolj :)) koszike ;)
pusszancs Mindenkinek!!
Lilikenek kulon puszi jar sokezer!!:)
Gina mi ujsag van????
Irszike, ez ám a jó hír!!! Látod, csak haladnak a dolgok előre :)
Krisztike, úgy legyen! Karira két csíkos tesztet hozzon neked a Jézuska!!!!
Ja, én holnap megyek UH-ra, talán a mikulás megsúgja, kukis vagy puncis-e a babusunk :)
M.
Kriszti eddig ugy néz ki lehet elszamoltak de hívom majd őket es megtudakolom..vmivel többet kellett volna adjanak az biztos.
Hat a hasim fajdogal de lehet megint felfaztam :(( csúnya a vizeletem :( ma adtam le plusz vert is vettek.
Sose voltam felfazva ezért sem értem hogy van ez?????
Este hajra :) adjatok bele apait anyait :)))
Aztán karácsonykor ünnepelunk :())
Évi
Sziasztok Lányok!
Krisztikém ne haragudj, most olvastam csak a kérdésed.
Igen nekem is fájt, illetve fájdogált, hol az egyik hol a másik petefészkem, néha mensiszerűen a méhem. A következő ciklusra meg elmúlt:)
Ne aggódj minden oké veled, megbolygattak, majd rendeződnek ott bent a dolgok.
Ovutesztet csináltál? Nagyon nagy az esély a babára most.
Karira két csíkos tesztet kívánok neked!:)
Meli nagyon szépséges kismama vagy. Kíváncsi vagyok mit mondanak holnap az UH-n neked.
Évike pihenj sokat!!!! A béred 70%-a a táppénz nem? Tényleg kevés a fele. Jó hogy telefonáltál. Ne idegeskedj.
Irszike drukk megy, minden sínen van. Milyen volt a vásár?
Én ma voltam UH-n 3 tüsző érik, szombaton reggel kell beadatni a Choragont, és pénteken ill. vasárnap együttlét.
Nekem pont karira kell nem! megjönnie 25-én. :)
Szorítsatok Csajok :)
Puszi Mindenkienk!
Bözsike
Évi! A betegszabadság /táppénz elős 15 napja/ valóban a fizud 70%-a!
De! Mivel terhesek vagyunk, ekkor már minden terhes kismamát csak veszélyeztetett terhes kóddal tudnak táppénzre venni, ami 50%-a a fizunknak.
Én is annyit kaptam amikor 3 hétig otthon maradtam :(
Nem érdemes reklamálni, mert ez annyi sajnos :(
Meli
En utana jartam es 60%a tappenz 50%ha kórházba fekszek de ez se ez se az nem volt...holnap hívom őket..csajokat végig kérdeztem es mind többet kaptak..de most úgyis csinálhatom mar a családi adókedvezményt es akkor kicsivel lesz több
Remelem csak jól tudom de majd hívom őket
Évi
Sziasztok!
Boldog Mikulást mindenkinek!
Csodaszép kismamák vigyázzatok magatokra!
Kb mindenki célegyenesben van és ez super ★☆★
Lányok csak így tovább! Sztem sokkal jobb ha mindenki úgymond orvosi kezekben van;-)
Évi Drága ne add fel!!!! Lesz ez jobb is!
Nálam semmi extra :-/ a szomszédasszonyomtol kaptam diófa levelet és elkezdem inni 6 hétig csalan teával. Azt mondta ártani nem árt.....
Cico cicank nagyon eleven. .Ati múltkor a wc-ből húzta ki aztán beletekerte egy konyharuhaba :-$ volt dráma ;-) ketten együtt szetzuzzak a lakást.
Imádom mindkettot!
Kitartást lányok és jönni fog a baba! !!!!
Puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!