Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kriszi, TERHES VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!! TERHES VAGY KRISZTI!!!!!!!!!!!!!!!!! TERHES VAGY KRISZTI!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))) <)
Irszi
Irszi tok jo hogy mdntek a konzira :)))
Mondtak lányt is fiút is :) en csak azért gondoltam hogy lehet kislány mert nem mondta meg a doki azt mondta majd egy hónap múlva a magán rendelesen a dokim mondja meg..hallottam ha fiú ugye mar kuki minden látszik megmondják ha kislány inkább várnak vele..de mar alig várom megtudjuk :))) most csökkentem az utrot,eddig minden jo de igy is marad...
2 napja elszomorostam mert az egyik csaj aki velem egyidős volt rossz történt vele:(( sírtam is :(( annyira sajnálom
Bezzeg aki nem akarja...
Uh-nál is ketten voltunk fehérek es vagy 8 sötétebb színű..közte volt 15 es es csaj max..megszólalt az anyja: nem hagytam en elvezetni...de látszott olyan gyerek a lánya nem is nagyon érdekelte...:((
Meli te letetted az utrot???
Hajrá Kriszti :))) es mindenki
Évi
Irszikem!Kosziiiii imadlak <3
Evi en is akarok tippelni ;KISLANY ;) <3 Koszi a drukkot :-)
Szóval most látom félre írtam :) tehát 15 éves volt a csaj es az anyukája azt mondta nem engedte elvetetni..
Kriszti férjem nagyon örülne ha igazad lenne :))bár ha kis kukis herceg akkor is szeretjük ugyanúgy :)))
Évi
Evi igy mar vilagosabb a tortenet :-D hat igen ...most mit mondjunk :-(ilyet hall az ember egy allapotos lanyka szajabol...mi meg ugy orulnenk neki...
Amugy en is kislanyt szeretnek legjobban :-)) de mindegy mi lesz persze :-) imadni fogjuk :-)
Én nem szólok hozzá, mert egy életre letiltanának, olyn csúnyákat tudnék mondani! Már csak ezért is megéri maszekhoz járni; hogy ne keveredjen az ember lánya ilyenekkel... Szörnyű Tudatlan, sötét... jajj; hagyjuk........
MA van advent első napja!!!!! :-) Ne felejtsétek el meggyújtani a gyertyát! :-)
Már csak 3-mat kell aludni, és konzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Irszi
En is maganba járok csak a genetikai Uh-gokat kell kórházba megcsinaltatni.
Évi
Sziasztok Csajok!
Krisztikém tuti baba lesz most neked !!!!! Szép átjárható petevezetők, nagyon nagy esély :-)))
Szorgoskodjatok végig!:)És tényleg mondogasd.
Évi szerintem is kislányod lesz, én is arra tippelek:)
Irszi teljesen egyetértek veled, de én sem írom le ide, mert kidobnak!!:) Mennyivel szebb lenne a világ nélkülük.:)
Szerda már közel van, jaj de jó:)
Én voltam orvosnál pénteken és Closty-t szedek. Csütörökön reggel megyek UH-ra és vérvételre. Nem lesz inszem. Időzített ciklus megint. DOktor azt mondta, hogy januárban csináljuk meg. Én örülök is egy kicsit, mert így is nagyon nehéz megoldani az orvoshoz járkálást. A december nagyon zsúfolt nekem, és sok a a munka, pár nap szabi esélytelen (utána) ebben az évben. A január tök jó lesz, mert akkor már lelkiismeret nélkül kiírathatom magam. Most nem tehetem ezt meg a kollégáimmal.
Szóval majd kapok tüszőrepit Choragont meg valami más szurit is mondott a doki, valami F betűset, amit majd csütörtökön ír fel.
Hát ezek vannak:)
Lívi Te hogy állsz?
Te is szeded már a Closty-t?
Puszi Csajok Mindenkinek
Bözsike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!