Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kérlek holnap szurkoljatok mert 10:45- re megyünk Nyiregyre genetikai Uh-ra...
Remelem mindenki jól van
Puszi
Évi
Evikem szurkolunk!Minden jo lesz!Puszik!:)
Nekem folyton szurkalodik a petefeszkem mar nehany napja.Most olyan ez a honap mint amikor clostit szedtem akkor is egyfolytaban szurkodott.Csak megjegyeztem hogy ez van amugy semmi nincs.:)
Kriszti sose tudhatod hogy miért vagy kiért szurkálódik :))
En meg annyira hülye izgulos vok hogy mar a wc-n ülök de majdnem sikerült hánynom is :((
Na majd délután jelentkezem :))
Szep napot mindenkinek
Évi
Sziasztok!
Évi minden rendben lesz! Most vagy 12hetes?
Meli hogy vagy? Te hány hetes is vagy?
Mi jol vagyunk Ma vagyok 38+4 hetes és még mindig zárt vagyok,ha jövöhét azaz dec 5ig nem történik semmi,akkor be kell feküdnöm csütörtökön .
Ha jol emlékszem Kicciri kérdezte,hogy össze van-e már pakolva a korházi pakkom,hát a lista meg van,de be pakolni ma akarok.
Remlem mindenki jól van és a Mikulás hoz nektek pozitiv teszteket,nekem meg Erik herceget!
Mindenki vigyázzon magára!
Puszi nektek!
Gina
Sziasztok Lányok!
Évi nagyon drukkolok, tuti minden oké lesz, nem lehet másként:)
Irszi ez nagyon jó, hogy jövő héten már mentek is egyre közelebb kerülsz a babához, nagyon örülök.
Kicciri nagyon édes a cicád, és türelem, a párodnak ez kell. :)
Nekem tegnap megjött, úgyhogy holnap délelőtt megyek Urbancsekhez vizsgálatra, remélem az a ciszta eltűnt, és stimulálhatunk.
Gina! csodás hogy már itt tartasz, lassan a kezedbe foghatod, nagyon örülök:D :D
Szép napot lányok!
B
Sziasztok drága kislányok!
Kívánom, hogy most mindenki babásodjon!!!!!!!! Drukkolok ezerrel!!!!
Gina, már csak 1 hét!!! Mikulás nap! Nekem is izgi a mikulás nap, mert aznap töltöm a 16.hetet és megyek ultrahangra és megkérdezzük a dokit, hogy kukis van puncis lakik odabent a pocimban??????????????????????
Már ha úgy fekszik a kicsi :)
Nekem szombaton megvolt az esküvőm, csodálatos volt!!!!
Nagyon boldog vagyok :)
És óriási a hasam, akkor mint a lányommal volt az 5.hónapban. Nem is értem, miért ilyen hatalmas?????
Meli
Meli gratulálok az esküvődhöz, sok boldogságot nektek! .)
Nem lehet, hogy ikrek???? :-D Csak éppen takarják egymást??
B
Köszi :)
Nem hiszem, hogy ikrek, mert már 3 UH-os orvos is látta és csak észrevette volna legalább az egyikük, hogy ketten vannak, nem?????
Állítólag lombikos babáknál ilyen nagy a pocak a sok stimulálás miatt....
De jó Meli,gratulálok :))) es sok boldogságot kívánok
Megvolt a 12 hetes Uh :) minden rendben csak hüvelyi Uh kellett..
Annyira cuki :))
Évi
Évi nagyon örülök, hogy minden rendben:)))))))
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!