Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Ja és inni se szoktam,de mindegy....évente 3 alkalom..karácsony,újév,szülinap és most...
Ja és Évi voltam
Évi!!!
Idd meg szépen a vodka narancsodat, ha kell többet is, és nyugodj meg!
Ne mondj ilyeneket magadról ':(
Nem szabad így gondolkodnod :(
Igenis szép vagy és kitartó és még sorolhatnám! 14 kg-ot fogytál rövid idő alatt, ez azért szép teljesítmény . Csak így tovább:-)
Jaj de szívesen innék veled egyet de csak gondolatban tudok:)
"gyökérkezelés" Ez jó:-)
Valaki (gondolom a gyökér)lepontoz minket, bár az én 6%-om-nak édes mindegy:-)))
CSak hajrá:-D
Én csak ide írok, nem szoktam válaszolgatni sehol, 1-2-szer már előfordult.
Na én most felpontoztam mindenkit:-)
Sziasztok lányok! Atya ég mennyi minden történik. .....
Lényegében sajnos olyan sok jó nem :'(
Azt mondom, h akinek bmilyen lehetőséget kínál az orvos azt fogadjuk el! Nyilván normális emberi körülmények között. Természetesen a szerveztünk azt bizonyítja, h nem "együtt működő" mikor kellene, h jöjjön akkor persze naná, h nem jön meg.
Amúgy kicsit beleuntam én is ....jelentkeztem inkább egy magasabb pozícióra. Leköti a figyelmemet.
Azért dokihoz elmegyünk szeptemberben. Nem könnyű ez NEKÜNK!
Annyit küzdünk. ..
Na de csak pozitívan Évi idd le magad aztán majd hátha jobb lesz. Amúgy is másnapos leszel az majd lekot.
Puszika!
♡♡♡
Lányok ne reagáljatok a gyökérre, majd megunja :)
Évi nem vagy selejt!!!!Csak most nem úgy jönnek össze a dolgok!!
Vica voltam, fáj a mellem, nem is kicsit
Vicus, ott a pont!
Évikém, ne akadj ki, ez a te életed, ne engedd hogy beleszóljanak! Ügyes vagy, a legügyesebb mindnyájuk közül! :-)
Lányok, ezt nézzétek végig! Szigorúan végig, a végére pedig készítsetek zsepit :-) I
KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT :)))
KICSIT MÁR JOBB A LELKEM:)) NEM SIKERÜLT BECSÍPNEM SE...PERSZE MERT UTÁLOM AZ ALKOHOLT....EZ VAN..HÓ VÉGÉN EMEGYEK A DOKIHOZ ÉS MEGKÉRDEZEM MÁR MI VAN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!