Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli,pont te vagy ez egyik aki megérdemelne már egy pozí tesztet és pont most nem tesztelsz??? Tudom mennyire félsz hogy nega lesz :( De mi van ha mégis két csík lesz??? ez egyáltalán nem jut eszedbe? Egy pici reményt sem adsz magadnak? Vagy úgy gondolod hogy ez a sors csúnya fintora? :( Nem akarlak rábeszélni de azért hátha akarsz tesztelni egyet...
Pixi
Pixi, tündér vagy, annyira édes vagy, hogy bízol benne, hátha most!!!
Livike, ne keseredj el, össze fog jönni az a kicsike :)
Pixi, ha belefér az időmbe, veszek tesztet!!!!
DE annyira sokszor láttam már egy csíkos tesztet, miért lenne pont most két csíkos?
Remélem, holnapra megjön és kezdhetem a lombikot!
Én meg Meli abban reménykedem hogy nem fog megjönni és pozít tesztelsz :)
Pixi
Pixike:)))
Drukkolok csajok:)
Itt vagyok veletek és mindennap olvaslak benneteket:)
Kriszti!
Nekem volt kb 2 hét mire elmult az aranyér...tök kellemetlen tudom:S
Szilvi
Szia Pixi! Jó hogy azért néha benézel! :-) Igen, Kininek gratulálhatsz! :-) Priviben küld képet is! :-)
Lilla, Kininek az első inszem előtti ciklusban sikerült a babája!!!!!!!!!!
Lányok, ugyan már, megjön hát megjön, addig fog minket szivatni, ameddig csak tud. De megérni várnunk RÁ, tudom!!!!!!!!!!!!!! :-)
Melikém, lehet hogy az izgalom miatt most nem is volt ovud... Csörögj oda holnap, hogy mi ilyenkor a teendő! Persze szurkolok én is neked........
Kriszti, próbáld ki a DEtralexet aranyérre!!!!!!!!!! Már írtam! Az első 3 napon 2*2-t, utána 2*1-et min. 3 napig. DRága, de nekem beválik.
SZilvuskám, olyan irigy vagyok rááááááád! :-)
Beszéltem a Semmelweissel, téynleg az a SOTE! :_) Viszont rosszul tudták, elfogadnak HYCOSY-t. CSak kell menni 4* vérvételre, meg min. 2 UH, és maga a beavatkozás... ÉS mind délelőtt, az UH max. 2-ig. Szóval el kell kéretszkednem. Ennyit nem fogok tudni eltitkolni lányok, először meg kell próbálnom maszekon.... Azért konzira elmegyünk!
És pénzben is annyi, 7 alkalom *5.000Ft, az 35.000. MAszekban meg 40.000, és délután van minden.....
Kitartás édeseim, eljön a mi babánk!!!!!!! Tudom! MElikém, ne aggódj! Nem tudsz ellene tenni sajnos, de csörögj oda azért. VAgy tesztelj, csak hogy kizárd a terhességet. VAgy igazold ;-) Irszi
Kini akkor nagy gratula neked!!!!! :))) Hány hetes vagy??? Mindent írj le :D
Csajok ma csillaghullás lesz el ne fejtsetek kívánni :D és nézzétek együtt a szerelemetekkel ha tudjátok és remélem fogjátok tudni ;)
Pixi
Sziasztok lányok Vica vagyok! Alig van időm írni :( Rengeteg a dolgom mióta letelt a szabim. Azért visszaolvastalak ám titeket! Meli, igaza van Pixinek, tesztelj, mi van ha mégis ????Nem te lennél az első :)
Ilyen a görbém, elég lapos, mehetne feljebb is :)))
Pixi, Kini már megszült :-) Szépséges a babája! :-)
Vica, majd a frontok...
Melikém, mi lesz veled? Telefonálsz, vagy tesztelsz?
Bejelentkeztem az endokimhoz 09.-re. Akkor elvileg még meglesz, és megbeszéljük az inszemet. :-) Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!