Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 5291/9202 anonim ***** válasza:
56%

Drága Melikém!

Meglásd hamarosan a szíved alatt fogod hordani a baácskáid :)

2013. aug. 8. 08:49
 5292/9202 anonim ***** válasza:
56%

Sziasztok lányok :)

Olyan jó hogy most többen irtatok:))

Én mar most így érzem bele törődtem hogy lesz majd műtét bár nem kéne bevonzani...egyszer attól felek hogy biztos endometriozisom van aztán hogy vmi a beagyazodadnal van baj mert mindig a 10-11.napon kezdek pecsetelni ahogy észre vettem...

Egyik kolléganőm azt mondta 20.-ra leszek terhes erre pont kiszámoltam hogy akkor kéne pozit tesztelni...hátha..a napokba a férjem is dolgozott reggeltől estig most meg Pestre utazott 2 napra:(( ennyit a szabiról

Annyira szurkolok mindenkinek:) mindegy mar hogy csináljak csak pozitív tesztek jöjjenek....

Brigitta és Encsi hol vagytok??????:((((

Jöhetne mar egy kis eső ......

Évi

2013. aug. 8. 11:40
 5293/9202 anonim ***** válasza:
56%
Sziasztok,látom én nem is hiányzom.. :) Na nem baj,azért itt vagyok,csak elmentünk szabadságra.Szorítok mindenkinek,ha van valami nálam írok,addig pedig figyelek.Livi
2013. aug. 8. 13:18
 5294/9202 anonim ***** válasza:
56%

Vica! Megmondtam tegnap, hogy ma felmegy a hőd, tehát tuti az ovuláció :) bárcsak most sikerülne!!!!!!

Livi, dehogynem hiányzol! Itt mindenki hiányzik!!!!

Meli

2013. aug. 8. 13:21
 5295/9202 anonim ***** válasza:
56%

Te is hianyoztal Livi:))) mi újság veled??? N

Mesélj

Évi

2013. aug. 8. 14:02
 5296/9202 anonim ***** válasza:
56%
Sziasztok. Rettentően jó volt a nyaralás. Csak sajnos a 3. nap reggelén megjött. De nem is akárhogy!!!! Szó szerint ömlött belőlem a vér... most kezd kicsit jobb lenni de négy napig halál volt... nem bírom ezt a hőséget..... élni nincs kedvem... úgy döntöttem kipróbálok egy új dokit az sztk-ban. valami nő... nekem már mindegy lenne, ha inszemet is csinálnának... na mindegy... most szenvedek még... úgy néz ki,hogy megint megyünk vissza a Velencei tóra még ebben a hónapban. Olvaslak titeket mindennap, és azért nem írok mert nem történik velem semmi sajnos... megint befürödtem a teszttel, de megfogadtam,hogy soha de soha többet nem hiszek neki, sőt lehet nem is fogok többet venni. Mindenkinek nagyon drukkolok.
2013. aug. 8. 16:03
 5297/9202 anonim ***** válasza:
56%

Livi, te kis csacsi! Igen, itt mindenki hiányzik, csak ők pozi teszt gyanúsak, és ilyenkor hogy nem jelentkeznek, elkezd az ember aggódni......

Mindenkinek szorítok ezerrel, és igen, nagyon jó lenne már egy kis eső, de vihar nélkül..... Meg egy kis enyhülés! Én a 30 'C-t szeretem, de ez már embertelen......... Szegénykéim is ott az oviban...... Vizezem őket egész nap, meg a hajukat. Olyanok miután "bepanírozták" magukat a homokban, mint a kismalacok! :-)

Tegnap volt egy hangyakukacnyi barnám a bugyimon, ma csak egy hajszálnyi. Mensiszerűen görcsöl a hasam 2 napja. 12. ciklusnapon vagyok, 7-9. körül repedhettem. Bár már azon is elgondolkodtam, hogy épp most repedek. Ki tudja már! Irszi

2013. aug. 8. 16:06
 5298/9202 anonim ***** válasza:
Egyébként az utolsó előtti Encsi voltam...:) Csak elfelejtettem írni.
2013. aug. 8. 18:03
 5299/9202 anonim ***** válasza:

Örülök Encsi hogy írtál :))) én mar annyira felek hogy ha egyszer pozitívat tesztelek merjek e örülni neki...

Ja tényleg csajok meg elakartam mondani hogy olvasom ugye a törődj bele hogy terhes leszel könyvet és azt írja vigyem véghez amit szeretnek... Tehát csinaltattam műkörmöt ami nagyon szép lett :))) férjem szerint csicsás de ilyet is akartam egyszer :)) most jön a hajam :))) és megvettem a kedvenc parfümömet :D na megyek eszek és szomorkodok hogy a férjem nem lesz itthon :(((((

Évi

2013. aug. 8. 19:49
 5300/9202 anonim ***** válasza:

Irszi olvastam a blogodat és igen érdekes ahogy le van írva, olyan mintha azt mondana lehet aztán hogy a másik jobb... Érdekes de a lényeg,hogy vhogy legyen baba:)))

Szurkolok nektek

Évi

2013. aug. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!