Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Drága Melikém!
Meglásd hamarosan a szíved alatt fogod hordani a baácskáid :)
Sziasztok lányok :)
Olyan jó hogy most többen irtatok:))
Én mar most így érzem bele törődtem hogy lesz majd műtét bár nem kéne bevonzani...egyszer attól felek hogy biztos endometriozisom van aztán hogy vmi a beagyazodadnal van baj mert mindig a 10-11.napon kezdek pecsetelni ahogy észre vettem...
Egyik kolléganőm azt mondta 20.-ra leszek terhes erre pont kiszámoltam hogy akkor kéne pozit tesztelni...hátha..a napokba a férjem is dolgozott reggeltől estig most meg Pestre utazott 2 napra:(( ennyit a szabiról
Annyira szurkolok mindenkinek:) mindegy mar hogy csináljak csak pozitív tesztek jöjjenek....
Brigitta és Encsi hol vagytok??????:((((
Jöhetne mar egy kis eső ......
Évi
Vica! Megmondtam tegnap, hogy ma felmegy a hőd, tehát tuti az ovuláció :) bárcsak most sikerülne!!!!!!
Livi, dehogynem hiányzol! Itt mindenki hiányzik!!!!
Meli
Te is hianyoztal Livi:))) mi újság veled??? N
Mesélj
Évi
Livi, te kis csacsi! Igen, itt mindenki hiányzik, csak ők pozi teszt gyanúsak, és ilyenkor hogy nem jelentkeznek, elkezd az ember aggódni......
Mindenkinek szorítok ezerrel, és igen, nagyon jó lenne már egy kis eső, de vihar nélkül..... Meg egy kis enyhülés! Én a 30 'C-t szeretem, de ez már embertelen......... Szegénykéim is ott az oviban...... Vizezem őket egész nap, meg a hajukat. Olyanok miután "bepanírozták" magukat a homokban, mint a kismalacok! :-)
Tegnap volt egy hangyakukacnyi barnám a bugyimon, ma csak egy hajszálnyi. Mensiszerűen görcsöl a hasam 2 napja. 12. ciklusnapon vagyok, 7-9. körül repedhettem. Bár már azon is elgondolkodtam, hogy épp most repedek. Ki tudja már! Irszi
Örülök Encsi hogy írtál :))) én mar annyira felek hogy ha egyszer pozitívat tesztelek merjek e örülni neki...
Ja tényleg csajok meg elakartam mondani hogy olvasom ugye a törődj bele hogy terhes leszel könyvet és azt írja vigyem véghez amit szeretnek... Tehát csinaltattam műkörmöt ami nagyon szép lett :))) férjem szerint csicsás de ilyet is akartam egyszer :)) most jön a hajam :))) és megvettem a kedvenc parfümömet :D na megyek eszek és szomorkodok hogy a férjem nem lesz itthon :(((((
Évi
Irszi olvastam a blogodat és igen érdekes ahogy le van írva, olyan mintha azt mondana lehet aztán hogy a másik jobb... Érdekes de a lényeg,hogy vhogy legyen baba:)))
Szurkolok nektek
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!