Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Encsi, sajnálom! Én is már csak a nagyon erős tesztnek hiszek, bár most megkaptam hogy sajnos ismét meg van a lehetősége a korai vetélésnek ha összejön.
Szóval én csak a 12. hét után merem majd elhinni, és nagyon fura hogy addig hogy próbál az ember úgy élni, hogy nem biztos hogy vele marad a baba..... Nagyon gáz!
Igen, érdekes amit az andrológus írt. Hámozzon ki belőle a pár agy véleményt, nem? NAGYON MELEG VAN!!!!!!!!!!!!!! Irszi
Nálam is nagyon meleg van....már nem bírom..Miért nem lehet ebből a melegből elrakni télire??:))
Évi
Évi, jó ötlet! :-) De hogyan??????????? Nagy üzlet lenne kitalálni, aztán szabadalmaztatni! :-)
Írtam még, ha érdekel.. :-) Irszi
Ki kéne találni :)) olcsóbb lenn a fűtés:) hehe.
Olvastam amit írtál,jó lenne az a természetgyógyászos az tuti...én hiszek benne és így hogy mondod amikor volt az egészségügyis kaparásom egy nőt is akkor műtöttek és segített a feszültséget oldani,plusz mondta ha Debrecenbe visszajövök keressem meg,hát most nagyon elkélne a segítsége:)))
Évi
Sziasztok Csajok!
Livi!mar hogyne hianyoztal volna csak mondtad h elutaztok!Milyen volt Ausztriaban?Azt hittem azert nem irsz mert tovabb maradtatok.Jo h.visszatertel :-)
Encsikem sajnalom h.megjott:-( mar arra is gondoltam h.ennyire magas lehet az lh-d es azert halvany a teszted mindig nem tudooom:-( de ez olyan becsapos :-( nem irigyellek.Orulok h.szupi volt a nyaralasod!:-)))
Csajok sztem Brigi azert nem ir mert biztos faj a lelke nagyon es most szomorkodik szegenyke :-( hat ez van.Majd a kovetkezo sikerul neki.
Irszikem mikorra nem varod?:-)Legyen mar baba inszem elott irgumburgum!:-)
Evi<3
Lilla hogy vagy?
Gina mi ujsag veletek?Jol van a kisbaba a picidban?es Te? Megy meg a 3in1 kave?:-D
Szilvus Lilike hogy birja ezt a hoseget?Szegenykemrol is biztos folyik a viz.De mar elmeletileg csak a mai napot kell valahogy kibirni.
Melikem orulok h.megfogadod es pihenni fogsz a beultetes utan!Ugy legyen!!!:-)
Ayyy ez a meleg...olyan vagyok mar mint egy zombi tole.:-\
Csajok!Szilvus Irszi es Evi!Mikor gyoyul meg egy aranyer?Meddig kell kennem ezzel az aurobinnal???mert mar az is az agyamra megy arra is figyelni h.napi 3* kenjem.Nem tom mit kellene ereznem mert amugyse fajt igazan csak az elso 2 napban kb.utana meg annyi h.verzett.De mar kenem bo egy hete.Koszike!
Elfogyott a metforminom...kellene idopont de jajjj nem akarom.
Kepzeljetek el hogy jártam... Van az a híres ember aki lefogyasztja az embereket...nevet nem akarom kiírni...hat megvettem az új termeket és lenmagliszt van benne én meg azóta csak a wct járom...:(((
Szerintem ez a hónap se sikerült:((
Na a lényeg hogy azért írok mert megyünk anyosekhoz hétvégére és ott nem nagyon van térerő... Ha tudok felnezek.szep hétvégét nektek
Puszi
Évi
Kriszti köszönöm kérdésed,jol vagyunk.
Nehezen viselem ezt a meleget,de remélem estére vagy holnap jön a lehülés.
Babó nagyokat ficánkol a pocakban.:)
3in1 kv menne,de akkor nem birok éjjel aludni így nem iszom.
Kedden megyünk 4dre és kiderül a neme,majd meg írom nektek és hozok képet is!
Olvaslak benneteket folyamatossan!
Puszi
Gina
Gina, a 4D-ről kéééééééééééérünk képet!!!!!!!!!!!! OLyan jó lenne megint egy picike kis életben gyönyörködni! :-)
Kriszti, a 14. cn van ma, és Utró nélkül a 22. körül szokott megjönni, szóval jövőhét vasárnap, esetleg hétfő. HA akkor sem jönne meg........
Lányok, a SOTE-vel beszéltem, szeptember elején kell időpontot kérnem konzira, ingyenes az inszem, és a gyógyszereken kívül semmi járulékos költség sincsen!
A BMC-t nem érem el, és a Semmelweist sem tudtam még elérni. Az endokim szabin van a hónapban, és az aszisztens nem veszi fel -kinyomott.........
NEm értem akkor miért van bekapcsolva, 8-16-ig lehet bejelentkezni, és gondolom nem a magántelefonja van megadva... Mindegy! Ha nem érem el a jövőhéten, írok a dokinak emailt.
Úgy döntöttem, párhuzamosan lesznek az inszemek, maszek és államilag támogatott. Minimum 6-7.
CSak legvégső esetben lombikozok, ha van remény másra is. ÉS a kedves férjemet is addig csesztetem, amíg tovább nem kutakodik góc ügyben.
Kriszti, tuti nem vagyok terhes, már gyakorlatilag azt a részét én is feladtam, hogy spontán összejöjjön. Persze próbálkozunk ovukor, és kenem a progikrémet, de nm fűzök hozzá sok reményt.
Várom már hogy neked is meglegyen végre a lapar.....
Meli, hajrá, veled vagyunk, csak ügyesen! Most biztosan könyebb lesz, vannak már tapasztalataid:-) Irszi
Irszi
Brigi, NEM VAGY SELEJT!!!! menni kell tovább, csak úgy lehet babánk, ha jól kisírjuk magunkat minden kudarcnál, és talpra állunk és megyünk tovább!
Fogjuk a kezedet, nem engedjük el!!!!
Én is küzdök tovább!!!!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!