Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jajj, bár a próféta beszélne belőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hasmenés a főnökömet nem érdekli, igazából semmi, se a láz, se a hányás. Talán ha eljátszanám hogy egész éjjel hánytam és ment a hasam, és már szurit is kaptam.... Nagyon durvának kéne lennie, az én főnököm .... nem szeretném ha átlátna a szitán. A gond hogy nem sima munkanap, hanem rendezvény. De ha pozitív a digitális is, nem oda megyek, hanem a kórházba a barnázás miatt úgy döntöttem.
Ó, de jó lenne, istenem!
Tényleg rózsaszínnek látod?????? Jajj, de jó lenne. NEm merem nem hogy elhinni, semmit sem merek amíg nem látom a digitálisat!!!!! Azért várok reggelig, nehogy kevés legyen a hcg, kiindulva a reggeliből!
Nem tudom milyen, vagy Dm, vagy Rossmann-os.
Írjatok indokokat holnapra; bár úgy lenne hogy nem kéne mennem! Még ki is íratom magam egész jövő hétre!!!! :-D
Bármit.... Megyek gyorsan feküdni! Irszi Irszi.
Irszi, ha holnap a digi CB pozitív lesz (tuti!!!!), akkor el van döntve a dolog, kórház mindenképpen, be ne menj dolgozni.
Akkor végül is majdnem az igazat mondhatod, begörcsöltél, és a kórházban kötöttél ki.
Valószínű, h később volt peteérésed, mint gondolod, azért ilyen halványka még.
Akkor a teszted nem Predictor early ez megnyugtató, sok rosszat hallottam róla.
Sok szeretettel üdvözöllek Brigitta!
Most használsz először ovuláció tesztet?
Ha igen, akkor mindenképpen tesztelj tovább, ugyanabban az időben.
Nekem ez még negatív szokott lenni, nekem ugyanolyan erős a C csíkom, mint a T csíkom (2 napig), ha LH csúcs van. És több napig van nyák is legalábbis nekem kb 3 napig, tesztelj mindenképp, h kitapasztald, nálad mikor pozitív.
Ha holnap gyengébb, akkor hajrá apával!!!:-)
remélem tudtam segíteni, sok sikert!
Irsziiiiiii az egy rózsaszín vonal! !!!!!!!! Reggel akkor csinálsz egy újat ♡♡♡
Nagyon örülök!!!! Gratulálok!
Ha reggel is pozi lesz dokihoz mész?
Hidd el kibirjak a munkahelyeden! Ne feledd a kis Csoda kiválasztott es pihenj otthon! !! (Te vagy az első)
Lányok látjátok itt babasodunk egyszerűen nincs más ut!
Irszi, az a csík rózsaszín!!
Drukkolok!
Vica voltam az előző is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!