Fehérliliomka kérdése:
Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 23:37
4451/9202 Kicciri válasza:
Oh Brigitta udvozollek! !!! Ne aggódj tovább, mert itt hipp-hopp babas leszel! !!!!!!! Mindenki az lesz♡♡♡
4452/9202 anonim válasza:
Ámen :)Úgy legyen :) Most már nem aggódom :)BÍZOM bennetek! :)
4453/9202 Kicciri válasza:
Naná Brigitta;-)
Encsi lehet utalni fogsz, de en nem is tudom hol kellene lennie a második csiknak :'( nem értek hozzá v egyszerűen nincs szemem hozzá!
De kívánom és hiszen h babas vagy!
4454/9202 anonim válasza:
Nagyon szorítok mindenkinek aki babára vágyik:)Szívből Kívánom ,hogy mihamarabb sikerüljön,hisz ez az egyik legcsodálatosabb dolog az életben :)Küldöm a pozitív energiákat nektek csajok :)
4455/9202 anonim válasza:
4456/9202 anonim válasza:
Encsi próbáld meg negatívba átrakni a képet akkor jobban lehet látni a csíkokat :)
4457/9202 anonim válasza:
Nem tudom hogy kell át rakni negatívba. De üdvözöllek a csaptban.:) Mi is három éve próbálkozunk, az előző hónapban Clostilbegytet szedtem, szóval nagy reményeket fűzök a dologhoz. Esetleg át tudná nekem rakni valaki negatívba??
Encsi.
4458/9202 anonim válasza:
Encsi ,itt a kép : [link]
4459/9202 anonim válasza:
Köszönöm szépen. Bár nem tudom,hogy itt hogy kéne nézni. Akkor ez most így negatív??
Encsi.
4460/9202 anonim válasza:
Nekem annak tűnik :( De nem tudom az előzményeket ,hányadik napon teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!