Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Encsi, kérlek rakd fel a képet!!!
Vica, tuti terhes vagy, meglásd!!! Ha 10-50 körül lesz a hcg-d, akkor ott a baba!!!!
Nem tudok felrakni képet a gépre, mert eltört valami szál az USB-ben és ki lett dobva.:( De most a családom is azt mondja,hogy sokkal jobban látja rajta a csíkot. De ha baba is lenne, akkor is nagyon aggaszt,hogy ennyire kevés a HCG a szervezetemben, hiszen akkor már 4+2 hetesnek kéne lennem, ilyenkor már több HCG-nek kéne lenni. Lehet megint csak megtréfál a szervezetem...:( Az a baj,hogy amikor ott ülök a váróba az orvosnál, akkor mindig érzem,hogy úgyse sikerült,és nem fog semmit látni, mert számomra elképzelhetetlen,hogy egyszer valaha is azt mondja nekem,hogy igen terhes.
Encsi.
Tessék Vica, ezt olvasd el.:)Nekem egyszer gyanakodtak méhen kívüli terhességre, és az orvos kifejezetten erre kért vér vizsgálatot,hogy lássa méhen kívüli-e.
"A méhen kívüli terhesség diagnózisa
- fontos a klinikai tünetek értékelése: vérzéskimaradást követő rendellenes vérzés, alhasi fájdalom és a nőgyógyászati tapintási lelet;
- laboratóriumi vizsgálat során a vér béta-humán choriogonadotropin (hCG) szintje kétnaponta megduplázódik normál terhességben – méhen kívüli terhességben a méhlepény kevesebb hCG-t termel (<5000 NE/l);
- hüvelyen keresztül végzett nőgyógyászati ultrahangvizsgálattal tisztázható, hogy van-e a méhen belül terhesség;
- Színkódolt-Doppler ultrahangvizsgálattal kimutatható a beágyazódás helyére utaló szöveti véráramlás
- a Douglas üreg (a medence legalacsonyabban lévő pontja) hüvelyen keresztüli megszúrásával tisztázható, hogy van-e vér a hasüregben."
Na most én is megijedtem... Lehet ezért nincs annyi HCG a szervezetemben??! Úristen...már mindenre gondolok... Tuti,hogy olyan aggódós kismama leszek,hogy mindenkinek az agyára fogok menni...:)
Encsi.
Húú csajok,Encsi és Vica...nem lennék a helyetekben,én is biztosan megőrülnék hogy most akkor mi is van,de szurkolok nektek,nagyon de nagyon.Pár perc és megtudod Vica a labor eredményedet.Jujj izgulunk érted:))
Krisztike nagyon szurkolunk,hátha nem jön meg az a fránya menzi:)
Én február végén szedtem clostilt,akkor nagy cisztám lett tőle:(( előtte decemberbe és novemberbe néztek progit így akkor tuti nem volt peteérésem.Kérdeztem a dokit hogy lehetett e a clostil miatt áprilisba és azt mondta igen is meg nem is ezt úgyse tudjuk meg de kihathatott,szóval nem hiába hallom pl. ,hogy clostil mentes hónapba sikerült:)))
Én már kicsit jobban vagyok várom a 10.-ét és utána meglátjuk kell e az átjárhatósági,de hátha nekem is csak az uh-sat fogják csinálni.
Évi
Ezek szerint 5 alatt nincs terhesség, 25 felett igen ha annyi az érték és 5-25 között pedig bizonytalan. Hát most már nagyon kiváncsi leszek!!!
Vica
óó azt hittem már az eredményt írod...mi is kiváncsiak vagyunk....
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!