Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszim!
34 hetet taposom:)
Holnap megyek dokihoz,már én is kiváncsi vagyok rá mekkorát nőtt:)
Olyan érzés a joslófájás mint mikor meg akarna jönni:S
Erősen görcsöl a hasam,rendes mensis görcs,csak jóval erősebb és kisugárzik a derekamba.
De nekem még hál istennek folyamatossan fáj,nem idöközönként,mint szülésnél....
Valamelyik nap jó másfél 2 óráig szenvedtem...
Elmegyek fürdeni,arra általában elmulik...na meg a magne b6...
Nagyon fájt,hányingerem lett,rosszul voltam,rázott a hideg,de elmult szerencsére...
Keményedik már a hasam is,ha többet sétálok mint kéne,jelzi,hogy elég volt:)
Mintha egy mázsás kő lenne benne és érzed azt hogy majd szét durran,nagyon kellemetlen:S
Holnap kiderül,hogy vajon tágultam e vagy tényleg csak joslók voltak....
Korai lenne még,remélem 4 hetetn még kibirunk:)
Szilvi
Sziasztok Lányok!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SOK-SOK BÍZTATÁST, annyira drágák vagytok Mind!!! - elérzékenyültem és könnyeket csaltatok a szemeimbe.
Rettegek, de Ti mind itt álltok mellettem és fogjátok a kezemet, ez akkora erőt ad csajok, HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!!!!!
Képzeldjétek, most lett meg a spermavizsgálat eredménye. 8-ra ment a párom és 10-kor kész is volt.
Sajnos nagyon-nagyon rosszak a spermák, mert alig mozognak, szinte egy helyben mozognak csak.
Valószínű, hogy ICSI lesz a lombiknál, mert gyengék a srácok.....
És elküldték andrológushoz a páromat.
Most kiderült, hogy soha nem voltak alkalmasak a lassú és egyhelyben való mozgásuk miatt az inszeminációs megtermékenyítésre a párom spermái :(
Köszi! 7 inszem feleslegesen!
Lassan már szülnék, ha akkor megmondják, hogy ez van!!!!!
Lányok, akkor belevágunk február 20. körül, ha megjön a vérzésem!!!!!
DRUKKOLJATOK EZERREL!!!!!
Meli
Krisztike, örülök, hogy a párocskád kapott melót :)
sziasztok lányok :) gyorsan visszaolvastam a válaszokat :) először is Meli ne aggódj ne beszéld be magadnak ezeket,gondolj a babára :) valakinek 3-4 lombik után sikerült mégse halt bele... bár inkább neked elsőre sikerüljön :) ne halasztgasd mert csak annál rosszabb .. saját tapasztalat... én is be vagyok tojva pedig még mi csak most kezdjük a vizsgálatokat :/ csajok,nekem azt mondta a párom hogy először menjen én el a vizsgálatra majd ő is utána megy :) inkább azon imádkozok hogy velem legyen a baj mint a párommal... :/ jobban félek hogy neki van valami baja mint nekem.. :( Bianka másold be újra a linket mert nem jó
Pixi
Pixi sokkal egyszerűbb először a párodnak egy sperma vizsgálatot csináltatni :)
Meli tuti minden rendben lesz :) Én nagyon drukkolok Neked!
Persze a többieknek is! Puszi Nektek! :)
Krisztike, sikerülni fog a lakcím elintézése :) Drukkolok!!!
Én most sajnos hétfőig nem leszek itt fent, síelni megyek, nagyon félek tőle.
Drukkoljatok, hogy rendben hazaérjek, baj nélkül megússzam, hiszen most a lombikra kell készülnöm :)
MINDENKINEK SOK PUSZI!!!!!! Találkozunk hétfőn :)
Meli
Mi ujság csajszik?
Kriszti!Sikerült elintézni??
Irszi van már időpontod?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!