Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica! A tegnapi pozitív, és attól nézve 36 órán belül van az ovu!!!!!!!!!! Nekem azt mondta a dokim, ha pozitív, utána 24, majd 48 órával kell szexelni!!!!!!!!
Úgyhogy ugorjatok egymásnak gyorsan!!!!!! Ott lesz az a baba, meglátod!
Melike, nekem az a "tapasztalatom" az ismerőseim közt, hogy a 2. lombik sikerül, szóval ha minimum, akkor minimum kettő sajnos! De úgyis megcsináljátok, ha már elkezditek. Persze bár sikerülne az első!!!!
Olvaslak tovább benneteket, és írok! Irszi
Szóval, akkor a szokásos. Mensi, késő mensi, ilyesmi...:/
Pixi, mi a férjemmel -Ő- góckutatásra jártunk, és úgy néz ki krónikus prosztata gyulladása van. Minimum 6 hét antibiotikum, de lehet hogy fél év. Szegénynek (2.000mg-mot szed/ nap) úgy megy a hasa....
Azóta is Pestre járunk az andrológushoz, de én úgy egy hónap múlva megyek az én dokimhoz, hátha közben helyrejön a Drágám, és akkor el tudjuk majd kezdeni a stimulálásomat végre! Júliusban volt az utolsó stimum, azóta semmi:( Irszi
remélem nálunk semmi komoly nincs amit ki nem lehetne kezelni.. félek... :(
Pixi
Ne félj!!!Nem lesz semmi gond:))
Mikor megy???
De jobb tudni hogy minden okés,mint bizonytalanságban lenni!
Csak pozitivan,küldöm nektek a sok pozi energiát:))
Szilvi
Krisztikém, gyógyulj meg hamar!!!!!
Vica, ha tegnap volt ilyen nagyon erős az LH teszt, akkor minden esély megvan a babára, hajrázzatok még 3 napig!
Szilvus minden nap együtt volt a párjával, és babás lett, Ti is szerelmeskedjetek 3 napig!!!!
Drukkolok ezerrel!
Csajok, nagyon izgulok, odapofátlankodunk időpont nélkül ma 3-kor a dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond!!!!!
Meli
Nekünk is úgy sikerült,hogy minden nap együtt voltunk :)
Kriszti gyógyulj meg hamar!
Meli tök jó hogy mégis mész lombikozni...:)
Irszi csak nem kell fél évig gyogyót szedni a férjednek!
Nagyon drukkolok mindenkinek :)
ügyes legyél Krisztikém, nagyon drukkolok!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!