Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztike, én is szedem esténként a clostit és lövöm tűvel a pocómat reggel, merionallal indítom a napomat.
Holnap reggel megyek UH-ra, akkor leszek a 7.napomon. Kíváncsi leszek, mennyi tüszőm érik most. Eldöntöttem tegnap, hogy amint eléri UH-on látva a 18mm-t a tüszőm, követelni fogom a repesztő szurit.
Nem teheti meg most ebben a hónapban, hogy nem ad repesztőt. Most én diktálok és kész.
Meli
köszi Meli a görbédet :) és igen harcold ki magadnak a tüszőrepit!mindent bele nagyon izgulok miattad!Kriszti, olyan aranyos vagy :) köszi a drukkot :)))) Mikor teszteljek szerintettek?én péntekig akartam várni de már annyira izgulok :))) egy db. 25-ös tesztem van
Pixi
ja és még valami :) egy patanásom sincs,pedig ilyenkor már van pár
Pixi
sziasztok!
Nah lesznek itt kismamák boven!!
szoritok Pixi...
én jól vok...6 ik dpon vok..ma szamoltam meg.Én most nem idegekedek h.megfog e jönni,mert tudom h.igen!
Szoval mindenkinek megy a drukk
Kalu, szerintem nagyot néznél, ha pont most jönne össze :)
2-3 napot kibírnak ám odabent a kiskatonák :)
Meli
Klau,ne írd le ezt a hónapot!Visszont az jó hogy nem figyeled magad,ne is tegyél másképpen én is így "éltem túl" :))) kivéve ezzeket a napokat :/ nagyon félek tesztelni :((( ha megint nega lesz mint múlthónapban teljesen összetörnék :(( ha holnap nem esik le a hő megcsinálom a tesztet :)
Pixi
Meli: majd írd ám meg, mi volt az Uh-n. Olyan durva, nálunk a 11-dik nap nézik először a tüszőt/tüszőket.
Pixi: mikor van a nemvárt ideje? Szerintem várd meg, ha fájna az esetleges negatív teszt! Féltem a lelketeket!
Kriszti: köszi, megvagyok. Sokat szúrkálgat a pocim, de elviselhető. A hasmenés még megvan, cicim feszül. Nagyon várom az első uh-t. Szilvi, Neked mikor volt az első uh-d?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!