Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
jó reggelt! :) Kriszti,mindig elhesegettem ezeket a negatív gondolatokat ;) ha most nem fogol tesztelni Kriszti akkor hány nap késés után?remélem nem a tea miatt fog késni :/
Meli,már bocs de nagy butaságot írtál tegnap!nem azért volt tegnap vérfoltod mert az embrió vagyis inkább zigóta ami egy picike kis málnaszemecske kijött belőled,mert ezzel azt írtad hogy elvetéltél,ami lehetetlen főleg ha szemmel lehetne látni a kis málnaszemet akkor már UH is lehetne látni már 10. dpo-n,de mivel nem lehet ezért az a kis vérfoltocska nem az volt az beágyazódás és kész! :) tudom hogy minden fura dologra fel tudunk figyelni és már a legrosszabbra gondolunk,pedig lehet nem kénne :)
Kini,ha megnézzük a görbédet lehet igazad van mert még 1x leesett a hőd és tényleg akkor lehetett ovud DE! attól függetlenűl hogy 8. dpo-esett a hőd ami még túl korai a mensihez is! ezért biztos hogy beágyazódásos hőleesés!a babatervezőkotthona.hu-n is ha megnézed az ilyen görbéket nem törvényszerűen 7. és 10. dpo-n esik le a hő,na és itt van a remek példa Szilvi! neki igaz hogy a 10. dpo-n esett le a hője DE! még 11. dpo-n is lent volt és csak 12. dpo-n ment fel,na szóval Neked és Melinek is csak azzal magyarázható hogy ágyazódik a baba és kész!!!!! :))
Kini!
Milyen lett a mai hőd????
Én érdeklődtem,de szép ez a görbe,ha holnap még feljebb megy,lesz ott valami:)))
Remélem babuci:)
Szilvi
Közben rájöttem, csak nem akartam külön még 1 bejegyzést nyitni:) Szilvim: ma azért elgondolkoztam, mert enyhén sárgás folyást tapasztalok... vajon mi lehez ez???
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!