Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szia Emerencia! Nem baj ha ritkán jössz, csak gyere, mi mindíg nagyon várunk! És igen, kérjük a sztárfotót majd!!!:)
Kini, akkor nagyon izgulok érted, hogy semmi féle pecsételés, és szerdai történés ne legyen!!! Egyébként szerintem is repedhetnek így a tüszők, bár van aki azt mondja hogy csak a domináns reped meg, a többi felszívódik. Bármi lehet:)
Pixike, hűűű de izgi!!! Volt párna a popód alatt, ügyi????
Lányok, írjatok nekem dpo napokat, vagy hogy ki mikorra nem várja!!!!! Így csak Pixivel és Kinivel vagyok tisztában:)
Vágtatnak hozzánk a zebrák!!!:D Irszi
Irszi: Meli is a 7 DPO-n van, ahogy én is :)
K.
Kriszti: minden normális és semmi sem az a terhesség során. Úgy értem, a premenstruációs tüneteket is a hormonok okozzák és a terhességet is!
Nekem pl.: a cicim nagyon szokott fájni minden vérzés előtt. Kb 3-4 nappal korábban. 3 nappal korábban feszült vagyok és csapkodok...
Tehát ne aggódjatok, ha valamit nem észleltek... egyáltalán ne figyeljetek olyanra, amit a hormon okozhat.
Szerintem így kevésbé lehet megőrülni:)
K.
Kini!
Semmi baj,ne keseredj:)))
Ha holnap visszamegy,tökéletes lesz:)
Nekem is a 10 dpo-n esett le és másnap visszament:)
Mensihez korai hogy leessen,az még odébb van....
Mensi napján vagy mensi 1.napján esik le,ez még nem az,remélem a beágyazódás:)
Holnap meglátjuk,ha visszamegy akkor tuti lezs már:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!