Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/982 anonim ***** válasza:
100%

Lilla, nem akarok bàtor lenni, de akkor szerintem tuti kislány :) kivàncsi leszek :)

Betti

2018. jan. 1. 19:00
 912/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Lilla vagyok, ma voltunk dokinál.

Kisfiunk lesz, igy 30hetesen megtudtuk ezt us.😀😀

Es 1300gr :)

2018. jan. 4. 19:54
 913/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Lilla a lényeg hogy egészség legyen ! Latod azert a finisben csak megmutatta magát hogy tudj vásárolni kék dolgokat is ! Nalunk is igy volt hogy későn tudtam meg es rossz volt mert nem tudtam személyesiteni hogy kinek is vásárolok ... vettem egy két dolgot de tenyleg olyan személytelen volt az egesz . Aztan mikor megtudtam hogy egy kis Julianak ... mindjárt minden más lett . Mi lesz a kis herceg neve ? Eldöntottetek már ?

Ági milyen volt a hosszú haza út a picivel ? Milyen volt otthon ?

Nekem idén nem is volt karácsonyi hangulatom . A parom gyerekei nagyon “disznók “ ( nem csak velem , párommal szemben is ) a fiu ki sem jott a szobából mikor ajándékozás volt ... a lány elégedetlenkedett ! Ugy képzeld el hogy a pici 4 hónapos volt a lány még ra sem nézett soha ... ahogy mondom el ra sem nézett .. mielőtt meglett mar hagyott hatra ilyen cetliket h sajnos lesz kistestvére . Hogy utalhat valakit aki meg sem szuletett ... Nekem 25-En volt a szulinapom azt sem mondtak boldog Szülinapot . Mondjuk előző évben sem ... ha nem muszály nem is köszön a lány ... az anyja idomitja igaz . De azert 14 évesen mar kell lássa mi a jo es mi nem ! Állítólag az anyjához fog költözni ... amiket csinál ... csúnyán hangzik de alig varom ! Főzől ra , elé teszed , takaritasz es minimális tisztelet sincs . Az a szerencse hogy a párommal jol megvagyunk igy majd átvészelem ... most ez igy kijött .. jo hogy elmondhattam ! Nálatok ez a párod gyerekeivel működik ? Szeretik a picit ?

Betti hogy vagytok ? Hogy telt a babás karacsony ?

Puszi mindenkinek !!! 😘😘😘

2018. jan. 8. 12:42
 914/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Lilla, pedig azt hittem, lány lesz, mert eddig semmit nem láttak. A kukit általában könnyebb meglátni, de ez a kisfiú extra szemérmes, úgy látszik. Hihetetlen, hogy már te is 30 hetes vagy!

Kérdező, a karácsony nagyon jól telt szerencsére. Igaz, felfordulás volt otthon, mert felújítás indult azóta, pakoltunk, dobozoltunk. A ház elég lelakott állapotban van, már úgy vettük, mielőtt kijöttünk, de akkor nem csináltunk vele semmit. Most, hogy már Daninak is kell szép szoba, belevágtunk. Tálaltunk ismerős kivitelezőt, ami egy csoda ms Magyarországon, és mire hazamegyünk, szép lesz minden, remélem.

Nálunk jó a gyerekekkel a viszony, igaz, jópár év kellett hozzá, meg az, hogy az elvált házastársak intelligens emberek tudjanak maradni. A férjem lányai persze, hogy nem szerettek eleinte, és az én gyerekeimben is volt tüske, ez természetes. Mára minden rendeződött, a gyerekek testvérnek tekintik egymást, és alig várják, hogy találkozzanak. A két legnagyobb, a férjem lánya és a fiam, már gyakorlatilag felnőttek, egyetemisták. A többi lány az, akik nagyon jóban vannak, a férjem kisebbik lánya, meg sz én két lányom, ők 14-16 évesek. Megy a viháncolás ezerrel, ha együtt vannak. 😀

Most a két ünnep között végig ott voltak nálunk, még a szilvesztert is ott töltötték, bár nem úgy tervezték, de így jött össze. En örültem neki, bár nagy buli csak 8ig volt, utána Dani aludt. 😃De jól sikerült, beszélgettünk, filmeztünk. Hihetetlen nagyok már, és tudom, hogy Danival is így leszünk, mire kettőt pislogunk, megnő 😀

Őt mindenki imádja. Ezért is jó, hogy most jött, a válás után 9 évvel, így már tudják a többiek szeretni. Igaz, mi közben kicsit öregecskék lettünk, de ezvan 😁

Nem tudom, mi lenne nálatok a megoldás a gyerekekre. Talán tényleg jobb, ha az anyjához költözik, bár nyilván nem véletlenül van most veletek a lány.

Dani nagyon fejlődik, napról napra többet tud. Már mindenhol megkapaszkodik és feláll. Irtó gyorsan mászik, és persze csak az életveszély érdekli, lépcső, konnektor. Egy pillanatra sem vehetem le róla a szemem, ha szabadon van. Vettünk egy kis járókat neki, hogy amíg főzök, biztonságban legyen. Imádnivaló egyébként, vicces, poénkodik, huncut.

A szopcsi még mindig megmaradt, naponta négyszer szopik, és éjjel is. Nem gondoltam volna az elején, amikor annyit szenvedtünk ezzel.

2018. jan. 8. 13:04
 915/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !! Ki hogy van ? Ági ? Betti?

Lilla ? Nálatok lesz most egyre érdekesebb ... megvettetek már mindent ? Kész a baba szoba ? Nemsokára kezedben tarthatod a pici fiad 😀🌸

2018. febr. 3. 14:10
 916/982 anonim ***** válasza:

Mi is azt hittuk h lany, de mult heten mar garantálta a doki,h fiú. Bár elég egyértelmű volt. Nagyon mutogatta.:)

33hetesen 1800grammnak becsülték.

Most a 35.hétben vagyunk és már nagyon izgulok.:D izgulunk

Babaszoba készül. Festenek, aztán laminált lapoznak. Már minden megvan, csak 1-2 apróság kell! Pl csere ágynemű, cumisüveg meg mellszívó!:)

2018. febr. 3. 17:37
 917/982 anonim ***** válasza:

Lilla voltam. Bár gondolom sejthető.

És remélem mindenki jól van csajok!!:)

2018. febr. 3. 17:37
 918/982 anonim ***** válasza:
81%

Lilla, kicsit irigyellek. Fantasztikus, izgalmas időszak előtt álltok. Olyan jó először meglátni a babát, aztán az első hetek, én azt is imádom, amikor éjjel-nappal össze vagyunk nőve!

Minden rendben nálunk. Dani még mindig nem jár, csak mászik és feláll kapaszkodva, viszont már 4 foga van 😀

Szombaton lesz egy éves! Hihetetlen!

Nagyon sokat nevetünk vele, mert ha latja, hogy valami tetszik nekünk, akkor ismételgeti, és kacag. Rengeteg féle vicces fejet tud vágni, hogy nevessünk vele. Jó humorérzéke van, ami nagyon fontos az életben.

Ági

2018. febr. 5. 12:39
 919/982 anonim ***** válasza:
77%

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk :) Dávid ül, áll, mászik, kúszik :) a püréket nem nagyon eszi :( csak cicizne :) imádom <3 éjjel sokszor óránként ébred, csak cicin hajlandó visszaaludni...

Betti

2018. febr. 9. 14:47
 920/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én meg néha benneteket irigyellek. Nagyon izgulok minden miatt,meg h épségben kint legyen.:)

Még 5 hét elvileg!

Amugy Szabolcs lesz a herceg neve. Azthiszem elfelejtettem megírni a multkor.

:))

Lilla

2018. febr. 9. 14:49
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!