Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
 901/982 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon titkolózó ez a baba,Lilla! 😃 Mindig úgy fordul, hogy nem látható? Nálunk már a 12 hetes uh-n sejthető volt, hogy fiú. Jó gyorsan telik az idő, lassan te is babázhatsz 😊

Betti, ügyes a babád! Ügyesen mozog.

Ági

2017. dec. 4. 10:07
 902/982 anonim ***** válasza:

Altalaban háttal van, es mindig farfekvesben, igy nemtud benezni uhval az orvos alá. Egyszer lattuk az arcát de akkmeg még a csont mogott volt az also teste :/

Huvelyivel se latni szval jaaa titkolódzós.:)

Igen marcius hamar itt lesz úgy érzem.:)

Lilla

2017. dec. 4. 13:08
 903/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Olvasok mindent csak olyan ritkán van időm írni ..

Lilla lehet hogy kislány lesz . Nalunk is ha emlekszel irtam mindig hogy nem láttuk ... nem láttuk .. mar majdnem 30. Heten volt biztos hogy kislány . Elotte mindig olyan előnytelenul volt hogy nem látszott vagy nem biztosan . Elotte a fiúkkal mondtak mar a 12. Heten mi lesz mert ugye ott lógott valami 😂 .

Ági hogy vagytok ? Olvastam a mozgással kapcsolatban amit írtál . Szerintem ez nagyon különböző melyik baba milyen idősen mit csinál mert lustácskak is lehetnek . Julia 3,5 hónapos , egyszer megfordult azóta sem ... 😂 . Igaz több mint 7 kiló .örulok hogy jol vagytok ! Karácsonyra mentek haza ? Mi utana majd . 27- En . Nem akarom itt szét szedni a családot . Parom gyerekei nem szeretnek jönni velünk , nem szeretnem hogy a nagymamanal karacsonyozzanak... ezert megyunk 27- én . Utana mar mindegy ki hol van .. sütögetés ? En mar azon gondolkodtam milyen jo lesz hogy jövőre mar a pici lányom is velem sütöget..Vasarnap karácsonyi bulija lesz a páromnak , oda megyunk a kisasszonnyal .Ha minden jol alakul ... Csütörtökön Szurit kapunk 😕

Betti ti hogy vagytok ?

Írjatok ! Puszi mindenkinek !

2017. dec. 11. 08:53
 904/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Gondoltam ma rád, Kérdező, hogy mekkora hó van nálatok, vsn-e egyeltalán. Itt nálunk Belgiumban 2 napja havazik, ami nagyon szokatlan errefelé. Olyan az utca, mint egy karácsonyi képeslap 😊

Megyünk haza, igen, jövő héten indulunk. Most autóval megyünk, izgi út lesz, mert éjjel megyünk, hogy Dani aludjon. Remélem, nem lesz túl sok hó és jég Németországban, Ausztriaban...

Nem aggódom Dani mozgása miatt, egyre ügyesebb, bárhová el tud jutni, ahova akar. Tegnap már a konnektort is sikerült megtalálnia. Érdekes, mert eddig egyik gyerekem sem volt ilyen, hogy az érdekelje, ami életveszélyes. Nagyon kell rá figyelni, mindenhol húzza fel magát, fel akar állni, térdelni. Eddig nem volt járókánk, de muszáj lesz beszerezni egyet, hogy le tudjam biztonságosan rakni valahova.

Mi is voltunk karácsonyi bulin a férjem cégénél, Dani elég jól viselte, hogy rengeteg idegen piszkálja, és idegen nyelven beszélnek hozzá. 😀 Mindig utána ideges az ilyen programoknak, ott jól elvan, semmi balhé, itthon meg megy a hiszti lefekvésig, nyilván elfárad.

Betti, nagyon régen írtál!

Lilla, a kisfiút nekem is látták már a 12 heti uh-n.

2017. dec. 11. 13:10
 905/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem is 12 hetesen látták :)

Meg vagyunk... Dávid ugye kezd kuszni, egy honapja gyakorolja kb, es aggodok egy picit, mert csakna jobb kez bal lab megy a bal kez jobb láb az csak tamasztani. A bal kezen csak tenyeren tamaszkodik. De amugy meg használja, de kuszasnal nem... elkezdtük egy hete a ht-t, nem tudom, hogy azert-e de nagyon rosszul alszik, ejjel ha felriad egyfolytaban cicizne, csak ugy nyugszik meg, de van hogy ugy is csapkodja magat egy fel oraig legalabb... 3-4 hos kora ota ébred amugy tobbszor, elotte ataludta az ejszaat, most atlag 5-7alkalommal kel.most rohannom kell, kesobb irok

Betti

2017. dec. 12. 07:52
 906/982 A kérdező kommentje:

Kellemes Ünnepeket lànyok !

❄🍾☃🎄

2017. dec. 22. 15:46
 907/982 anonim ***** válasza:
100%

Éppen hokiflit sütök 🍤

Boldog karácsonyt nektek!🎄

2017. dec. 23. 21:45
 908/982 anonim ***** válasza:

Boldog Karácsonyt☺☺

Lilla😘😘

2017. dec. 24. 08:17
 909/982 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes Ünnepeket Lànyok :) ki hogy van? Lilla,kiderült màr, hogy mi a neme a babónak?

Betti

2017. dec. 30. 20:57
 910/982 anonim ***** válasza:

Áhh azóta sem és már 30.hétben vagyok.

Talán január 4én most kiderul.

Buék csajok😍😍😍

Lilla

2017. dec. 31. 14:58
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!