Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Bnőm már 5 hósan bébietelt és puret adott a fianak,eddig semmi baja. Most lesz egy eves.:)
Meg levesbol kapott krumplit es repat osszetorve kb 6-7hósan.:)
Dani is kapott, 5 hós múlt akkor. Apránként persze, de szívesen ette. Nyugodtan add már neki, semmi gond nem lesz.
A tejpepeket is adhatod, az gyakorlatilag tápszer. Én azzal vezettem be a glutént 6 hónaposan, a 7 gabonás péppel.
Itt már 4 hónapos védőnői látogatáson kérdezték, adok-e már neki valamit enni, itt zöldséggel kezdenek, nem gyümölccsel.
Nálunk a répa volt az első étel 😀
Ági
Koszonom !
Ági én is zöldséggel kezdek ! A kisebbik fiamnal gyümölccsel kezdtem . Az ugye édesebb ezert a zöldséget nehezebben fogadta . Mindenkepp zöldséggel kezdek . Akkor a pépet is megveszem aztan ha megy a zoldseg dolog akkor esténként adok esti szopi előtt egy fél pépet . Bio répát gondoltam hogy veszek este , akkor abból holnap lesz neki a déli szopi után . Aztan édes krumplit ... es ha ezek mennek akkor a pép . Remelem tetszeni fognak neki a dolgok . Igazából annyi tejem van hogy ihajj . Szeretnem ha fő tápláléknak az is maradna egyenlőre . Biztos hogy a sok szopi volt az oka hogy az egesz család beteg volt csak ő nem 😀
Ági vagyok
Most voltunk az egyéves státusz vizsgálaton, plusz 2 szurit is kapott szegény. 9600 g és 79 cm. Jól megnőtt!
Ügyes volt nagyom, nem is sírt a szurik közben. A védőnő is csodálkozott.
Még egy oltás van hatra az itteni oltási sorból, azt meg us kapja, mire hazamegyünk, így teljes belga oltása lesz.
Szia Àgi !
Nagyon ügyes nagyfiad van ! Büszke lehetsz ra ! Tényleg jol megnőtt!!En is beadatok minden oltást itt .itt Ausztriában sokan oltás ellenesek es nem adatjak be őket ... nemnkotelezo . Mi jövő heten megyunk a 6-hos vizsgálatra + szuri .Julia pufi forma 8 kiló felett van . Olyan kis pofa zacskói vannak 😂 .
Sziasztok!
Ági biztos büszke anyuka vagy.:)
Lilla vagyok.
Ma 35+5 hetesek vagyunk babó épphogy 35+0nak felel meg. Épphogy 2200gramm, harántba van és császár lesz 39+1hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!