Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Vettem egy olyan bugyit,meg hosszu dereku simát is ami nem piszkálja a sebet. De elegge felek. A fajdalmaktol es h nem értek a babákhoz.megis mit kezdjek vele meg mit mikor.. foleg h nem segitokeszek a noverek es csecsemosápolok.:( megkonnyebbules lesz hazajönni..:)
Bar ott tartanank!!!:)
Még 2het!:)
Lilla
Egyre jobban izgulunk..:)
Nemsokara a kezunkben lesz Szabi.😍😍
Lilla
Ági vagyok
Lilla,ne félj! A fájdalmak simán elviselhetők. Tudod, én szültem természetes úton is, az utolsó volt csak császár. Mindkét esetben meg kell szenvedni, csak a természetes szülésnél a baba előtt, a császárnál utána.
Viszont napról napra jobb lesz! Az első 1-2 nap keményebb,de ott lesz Szabi, ránézel, és tudod, miért fáj 😊
A babagondozas pedig jön magától, ha hagyod, hogy az ösztöneid vezessenek. Ne foglalkozz a sok jó tanáccsal, főleg, hogy ellentmondóak is lesznek köztük bőven. Figyelj a babádra és a saját anyai ösztöneidre.
Nagyon szurkolok, de nem lesz semmi baj! Írd meg tényleg, mikor kell főleg izgulni értetek 😉
Mi voltunk Danival hétfőn kontroll vizsgálaton, elég gonosz vizsgálat vokt, a kontrasztanyagos röntgen. Alig sírt a kis drágám, de szerintem azért, mert annyira félt, hogy sírni sem mert. Csak feküdt meztelenül a röntgen asztalon, fogta a kezem, és félt. Nagyon rossz volt látni, még rosszabb, mintha üvöltött volna.
De remélem, ez volt az utolsó ilyen. Kedden az orvossal megbeszélés, előtte uh. Ha ott is minden negatív, akkor hivatalosan is egészsége s Dancsi!
Ági vagyok
Voltunk ma az orvosnál, és minden rendben van! 😄
Teljesen negatív lett minden lelet, hivatalosan is egészségesnek nyilvánította a doki!
Nagyon boldogok vagyunk!
Sziasztok Csajok!
Nagyon szorítok Lilla, minden rendben lesz :) Ági, nagyon örülök, hogy minden rendben Danival is :) Nálunk nem sok változás van, aludni továbbra sem nagyon alszik éjjel egybefüggően, sőt a nagy fiam is elkezdett éjjel ébredni, fél, sír... Nem tudom mi lehet az oka. A ht-val sem haladunk túl jól, inkább cicizne :) lassan 9 hós, el sem hiszem :) Minden nagatívum ellenére, a legszuperebb dolog, hogy vannak az életünkben. A pocakos lét pedig nagyon hiányzik. Kérdező, Ti hogy vagytok???
Betti
Sziasztok.
Lilla vagyok:)ma 4 napja jottunk haza.
Marc 2.án 16:05 kor szuletett meg Szabolcsom. Sajnos elszallitottak Szegedre a pic-be nyogdecselos, nehez legzes miatt. Nagyon rossz volt mert megmutatták és vitték is el. Aztan mint kiderult csak a csaszar utan nem szivtak le rendesen a vizet belole amit lenyelt , nagy volt az ijedtségem.
4.napon menten utána , ott 2 napot toltottem vele. Megmutattak mindent. Eletmento tanfolyamon is reszt vehettem, furdetes, pelenkazas , szoptatasi tanacsok. :)
Most olyan jó itthon!!
2450gr 48cmvel szuletett , 2 napja 2520gramm volt! Eddig eszik alszik baba volt, de tegnap kapott potlast (tapszer) es nagyon nehezen kakil tole. Ejszaka 3 oran at fent voltunk es szenvedett de sehogyse jott a kaki. Remelem sikerul neki.
Vettem espumisant. Talän segít majd.:)
Nagyjabol ennyi rolunk❤❤❤☺☺☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!