Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Gratulálok, jó egészséget Nektek!
Betti
Sziasztok. Lilla vagyok
Bukós a babam. Mar 4.tapszert probaljuk. Bar most ezzel eddig még nem bukott..de lekopogom!!:)
Mar 4kilo 54 centi a Szabi. 2 napja nem alszunk (nemtudom mivan vele)de imaadjuk.
Sziasztok! Nálunk sajna betegek a fiúk... Dávid másodjára mióta megszulületett, legutóbb egy hónapja volt beteg. Úgy sajnálom..
Betti
Nálunk csak a cici továbbra is 95%ban :) 14-én volt 11 zónapos. Dávid nagyon huncut és okos kisfiú, nagyon gyorsan megtanul új dolgokat :) nagyon akaratos, és makacs is mellé, tud olyan hisztit csapni, hogy ihajj :) de imádom minden percét :) Amikor Dáviddal sikerült teherbe esnem, pont azt vártam, hogy megjöjjön és menjek a hormon vizsgálatla hosszú ciklusok miatt, sajna ez továbbra is fennáll, így ma voltam vérvételen, kb egy hét az eredmény... Izgulok...
Betti
Velünk is minden oké. Dani 15 hónapos, 10 és fél kg, ami nem valami sok. Eszik mindent, szeret is mindent, de nem eszik nagy adagokat. Cici még mindig van, lassan kezdenem kellene elválasztani, de még nincs szívem. Még jó nekünk így.
Már tud járni egyedül is, de nem mer, csak fix pontok között, pl apa és köztem, az agytól hozzám. Arra még nem jött rá, hogy végülis bárhová mehetne. 😊 Egyébként mászik.
Akarat van neki is, de már most figyelmen kívül hagyom a hisztit , legalábbis igyekszem. Egyébként imádnivaló kisfiú! Szuper nézni, ahogy napról napra nyílik az értelme.
Dani is imádja a kertet, egész nap kint vagyunk. A kutyával is nagyon jó barátok, a kutya többet játszik, mint szeretne, mert mindig viszi neki a játékot.😄
Megkaptuk a múlt héten az utolsó itteni oltását, mindent kinyomtattak nekem. Otthon elviszem majd a gyerekorvoshoz, hátha kiigazodik rajta.
Lassan készülünk haza, lejárt az itteni időnk. Már pakolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!