Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Igen, végleg megyünk. A férjem 3 éves megbízatást kapott, ami lejárt. Jó volt itt, de már nagyon mennék haza.
Igen, nehéz beilleszkedni. Igaz, én nem is tettem érte sokat, mert tudtam, hogy csak ideiglenesen vagyunk itt. Egy barátnőm van csak, egy magyar csaj, szinten ebben az élethelyzetben, mint mi.
Mi 1400 km-re vagyunk, és Danival nem egyszerű az utazgatás a családhoz. Jó, hogy ennek is vége! Eleinte imádtam repülni,ma már csak nyűg...
Én is úgy éreztem, hogy nagyon izoláltan élünk itt. Szinte csak ketten vagyunk egymásnak, mindent így kell megoldani. Nincs család, régi, megbízható barátok, régi osztálytársak, senkire nem számíthatunk, csak magunkra.
Neked osztrák a férjed? Ti végleg kint maradtok,úgy tervezitek?
Sziasztok.
Lilla vagyok
Sajna nimcs idom elolvasni titeket, ha eszembejut lefekves elott elolvasom.
Csak irok gyorsan ,hogy nalink minden oke.
Mosolygos,jo alvo kisbabánk van 3-4hete csak 1x kel ejszaka es hamar elalszik este es hajnalban is. Nem bukik mar5 hete es szepem gyarapszik.
Baratsagos es vidaaam. Sose gondoltam h ilyen lesz a fiúnk.
Renelem mindenki jol van, csak azert irtam mert mindig elmarad.
MINDENKINEK SOK SIKERT , KITARTÁST MINDENHEZ❤❤ REMÉLEM MINDENKI EGÉSZSÉGES ÉS JÓL VAN! PUSZI CSAJOK!
Sziasztok! Hogy vagytok ? Ági haza költoztetek ?
Kivel mi van ?
Nalunk minden oké . Julia 10 hónapos . Mosolygós , vidám , most fogzunk de azert igy sem rossz a dolog...
Sziasztok
Nálunk minden oké, Dávid 24-én volt egy éves. 6 foga van, és a járáson kívül mindent csinál :) apának mondja apa meg a kajának, hogy hámmmámmmá :) kevés kaját eszik, nagyon cicis... A cici a mindene :)
Betti
Szia ! BOLDOG SZULINAPOT NEKI ,így utólag!:)
Szabolcs mindjárt 4 honapos.. el se hiszem.:) jon 3 foga es forog néha,alapjában tök nyugis baba de az utóbbi 2 napban iszonyu nehez vele , sokat sir. Unatkozik, rendeltem neki uj jatekokat es habtapit. De pentekig nem ér ide elvileg.:(
Hordozom addig magammal neha.
Lilla!:)
Hát Csajok.... Tegnap pozitivat teszteltem.... Úgy tűnik egy újab családtag készülőben... Sokkot kaptam azt hiszem....
Betti
Betti, ez igen! Gratulálok! 🎉
Igen, hazaköltöztünk. Élvezzük nagyon! Dani maris kezd beilleszkedni az itteni gyerekközösségbe, rengeteg gyerek van az utcában. Sokat ügyesedett, mindent elles a nagyobb gyerekektől.😉
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!