Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Kerdeezo jó súlyba van a lányod❤😄😄😄
Naalam minden okes 😊 nemtuddjuk még a nemét
Lilla 22hkm
Ági vagyok
Lilla, hogy telik az idő, már félidőn túl vagy!
Jól vagyunk. Voltunk ismét kontroll vizsgálaton, minden rendben, semmi eltérés, minden normális. Kezdek őszintén bízni abban, hogy túl leszünk rajta.
Dani egyre ügyesebben kúszik, sőt, emelgeti a csípőjét, négykézlábra akar állni. Akkor aztán nem lesz nyugtunk! Most is már bárhová eljut, a forgós kúszós módszerrel is.
A kaja változatlan, bár egyre többet eszik szerintem. Bár, igazan még mindig anyatejen él 😊
Én is szopcsi előtt adom az ételt, kevesebbet is szopik jóval, naponta háromszor nappal, éjszaka-este szinten kétszer, háromszor.
Még nem menstruáltam, nem is biztos, hogy fogok, mert mirena spirálom van. Félek is, hogy nehogy ne vegyek eszre egy terhességet, tesztelek kéthavonta.😕
Lehet, nekem is jobb lett volna a sterilizáló műtét.
Sziasztok! Ne haragudjatok kicsit eltűntem, olvastam mindent, de írni nem jutottam ide. Dàvid holnap lesz 5 hónapos éééss csak cicis :) nagyon örülök, hogy eddig eljutottunk :) 7300g, a 3 hós stàtuszra màr megduplàzta a súlyát. Beteg még nem volt szerencsére, ami kész csoda számomra a nagy ovis mellett, aki màr szeptember óta 3szor is volt beteg. 2,5 hósan fordult haról hátra, 3,5hósan hátról hasra, most kezd kúszogatni, eddig úgy ment előre mint egy kis kukac :) fejjel :) és négykézlàb hintáztatja magát :) imádni való :) àgi, minden rendben lesz, le a kalappal elottetek amin keresztül menetetek... kérdező, szép súlyban van a kisasszony :) Lilla, rohan az idő.... nálam a tapasztalat az, ha ilyenkorra nem derül ki, akkor kislàny :) kívàncsi vagyok :)
Betti
Ági vagyok
Dani 9 hónapos, tegnap voltunk a státusz vizsgálaton. 9100 g és 75 cm, ami szuper.
A mozgás eléggé le van maradva, de az itteni doki szerint rendben van. Kúszni tud, és oldalra fókázik. Négykézláb áll hasonfekvesbol, felülni is tud négykézláb állásból. Mászni még nem mászik. Az ágyba kapaszkodva már felállt egyszer-kétszer.
A műtét óta sokat erősödött, ügyesedett.
A cicizés nálunk is nagyon megy, minden evés után kéri a szopcsit is, meg persze este elalváshoz. Éjjel is kel enni,de mintha nem is lenne akkor igazan éhes, csak éppenhogy szopik, aztán alszik tovább. A férjem szerint hiányzik neki anya, azért kel fel 😄
Jól vagyunk, imádom nézni, ahogy egyre ügyesebb, és szó szerint napról napra fejlődik.
Viszont egyre nehezebb is vele. Mindig akar valamit megnézni, szerelni, ami persze életveszélyes, nem gyereknek való dolog. Egyre kevesebbet alszik napközben, ki kell találnom, mivel szórakozunk egész nap, főleg, ebben a téli időben.
Összességében azért pozitív a mérleg!
Szuper :) nagyon örülök neki, hogy ilyen szépen fejlődik :) a mozgást meg bepótólja majd :) a lényeg, hogy egészséges :)
Betti
Sziasztok!
Ági ,szépen fejlődik. Ez jó , orulok :)
Nálunk a baba neme tovabbra sem derult ki.
25+1 hetes vagyok.:)
5napja vtunk uhn. A kicsi 605 gramm es minden rendben vele.
Lill.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!