Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
 851/982 anonim ***** válasza:

Szia kerdezo!

Akkor most mar fokozódnak az izgalmak. Uramisten nem sokara a kezedben lesz annyira várom, hogy mikor írod, h megvan a baba es minden jól ment esetleg egész jól.:))) nagyon szoritok h konnyen és gördülékenyen menjen minden!:)

En tovabbra is a 12 hetes uht varom es felek h van nem él vagy beteg , de gondolom normalis az aggódalmunk.. en mar akkor megnyugszom ha van orrcsont ( allitolag akkor meglehet nyugodni es ha tarkóredő 3mm alatt van ) nagyon izgulok.

Szerdan vervetelre megyek. Verkép és ellenanyag szűrés ..huh .. izgalmas idoszak es egyben felelmetes nagyon -nagyon. Felek h azt kozlik nem él. Összeomalna a világunk.:(

Lilla

2017. aug. 21. 13:43
 852/982 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, ez szuper! Nagyon drukkolok! Semmi baj nem lesz, profi kezekben vagy. Persze, minden ökörséget alá kell írni, ennek semmi jelentősége. A lényeg, hogy a baba jól van, és szép nagy érett baba lesz pénteken. Atyaég, mindjárt megszületik! Gondolni fogok rád egész nap!

Lilla, semmi baj nem lesz. Megértelek, a 12 hetes uh után a wc-n sírtam az örömtől, hogy él, és minden rendben. Csak pozitívan! Írj, ha van valami!

2017. aug. 21. 22:50
 853/982 anonim ***** válasza:
Szia sztem én is bőgni fogok akkor is ha baj van, ha nincs... :)
2017. aug. 22. 11:38
 854/982 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a biztatást ! Még 1x alszom ma itthon 😬 . Holnap este indulás ... azután már csak két darabban jövök haza ! Minden készen áll ... csinalok ma még egy két dolgot amit elterveztem .. előre főztem , tegnap ablakokat pucoltam . Mára maradt még 2 es kész vagyok . Szüleim utaznak 580 km-t ( 73,76 évesek . ) autóval jönnek vasarnap . Értük is izgulok hogy rendben ide érjenek . Jajjjjj . Nagyon izgatott vagyok . Penteken ha kész vagyok es lesz erőm irok nektek !

Szoritsatok !

Puszi mindenkinek !!!

2017. aug. 23. 08:30
 855/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Bocsànat, hogy eltűntem... kissé zürzavaros vagyok mostansàg. Akartam képet feltenni Dàvidról, de nem sikerült, e-mail címeket meg nem tudok. Dàvid megkapta az oltàsait, rota ellen is beadattuk. Egész ügyes volt. 3130gal 52 cm-vel jöttünk haza, 1hósan 4080g 55cm, 2hósan 5150g 58cm. Szuper jó baba, este 8-tól hajnal 5 ig alszik, eszik és alszik tovább reggel 8ig :) tünemény. Kérdező nagyon szorítok, ha mimden igaz túl vagy a csàszàron mire ezt megírom. Àgi, Lilla? Hogy vahytok?

Betti

2017. aug. 25. 09:59
 856/982 A kérdező kommentje:

Lányok!!!

Bemutatom nektek a pici Julat .2017.08.25-en,8:23 kor látta meg a napvilágot ,3470 gramm, 52 cm . Nem volt minden egyszerű ... majd irok részletesen . Pici lány jol van es cicizik. Tejcsi alakul... valami biztosan van mert órákig alszik nyugiban.

[link]

2017. aug. 26. 18:32
 857/982 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű! Gratulálok! 🎉🎈

Nagyon sokat gondoltam ma rád! Vagy húszszor megnéztem ma, írtál-e 😀

Remélem, te is jól vagy! Ügyesek vagytok, hogy megy a cicizés, nekünk nem nagyon ment akkor.

Betti, jó, hogy írtál. Gondolom, hogy pörgősek a napok.

Nálunk minden oké. Csütörtökön megyek az urológushoz, akkor derül ki, még tudjuk-e úszni az újabb műtétet.

Ági

2017. aug. 26. 20:22
 858/982 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo Gratulalok. Nagyon szep kilsányotok van :)
2017. aug. 30. 11:30
 859/982 anonim ***** válasza:
100%
Lilla*:)
2017. aug. 30. 11:30
 860/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Kérdező, otthon vagytok már? Mi újság véletek? Írj, ha tudsz.

Mi voltunk az urológusnál, sajnos nem jó hireket mondott. Meg kell ismetelni a mutetet. En is lattam a kepeken, a leleten, hogy mi a baj.

Szeptember 20an lesz a műtét.

Egyelőre próbálok előre bem izgulni.

Lilla, te jobban vagy már? Kevesebbet hánysz?

2017. szept. 1. 22:33
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!