Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
 821/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, Ági vagyok.

Nem jó híreim vannak sajnos. A dr nő konzultált az urulogussal, és szerinte is visszanőtt az a h..lye szűkület. ☹

Aug. végen lesz egy közös megbeszélés a dr nővel és az urulogussal, ott majd újra megnézik, előtte kell uh is.

Meg akarják ismételni azt a beavatkozást, ami már volt Daninak. Gyakorlatilag az maga a vizsgálat is.

Persze altatásban lesz. 31en attól tartok a legjobban, mert különben nem egy nagy valami ez az egész. De újra kórház, vizsgálatok, stb. Jó lenne, ha egyszer vége lenne...

Ettől eltekintve jól vagyunk. Dani elkezdett enni, répát, almát, krumplit, és bejön neki az evés. Rengeteget megenne, de nem akarom terhelni hirtelen a kis gyomrát. Azon kívül csak szopi van, még vizet sem akar elfogadni. Itt nincs nagy meleg szerencsére.

Jövő héten megyünk haza legalább 2 hétre, már készülök a megsülésre 🙂

Betti, örülök, hogy jól vagytok!

Kérdező, hogy álltok a házzal? Hogy bírod magad? Ez már a célegyenes!

2017. júl. 26. 11:40
 822/982 anonim ***** válasza:
100%

Most láttam, hogy írtál, Kérdező!

Nagyon izgalmas ez az időszak, nemsokára meglátod a babád! 😀

Lilla, kitartás, elmúlik ez nemsokára!

Igen, itt sem volt semmi hálapénz, a nővéreknek sem. Viszont az orvos nem jön be éjszaka vagy hétvégén szülésre, nem lehet így felkérni őket. Akkor marad az ügyeletes. A császár persze más, azt nekem is a saját orvosom csinálta. Adtam neki egy üveg italt utána, örült neki, és nem is vart többet.

2017. júl. 26. 11:46
 823/982 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk ez úgy volt, hogy a terhesség alatt nem fizettünk, ,,csak" a szülésért. Azt a varratszedésen adtuk oda.

Betti

2017. júl. 29. 15:57
 824/982 A kérdező kommentje:
Igen Betti! Előző szülésnél nalam is igy volt ... Magyarország más . Itt Ausztriában pénzt el sem fogadnak .
2017. júl. 29. 16:56
 825/982 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül baj ez, de sajna tapsztaltam az első fiamnál,hogy itt ritka,hogy pénz nélkül is jó kezekben vagy.

Betti

2017. júl. 29. 21:13
 826/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok lanyok ! Hogy vagytok? Àgi veletek ujsag ? Betti ? Ki hogy Burka Ezt a meleget elviselni? Ki sem lehet menni a picikkel. En ketnsponta fôzôl ... nem fûtôm be Az Egész hazat... amugy bent vagyok a szobában a ventilator mellett. Reggel 8-ra megyek a doki bácsihoz . Holnap kapom a kórházba a beutalot. Oda jövő szerdán van időpontom , reggel kell menni , lesz vérvétel . Az altatossal megbeszélés ... mindent tudni fogok biztosan mikor hogy lesz .

Lilla ? Veled mi van? Nem írtál mi volt a doktornal! Minden rendben?

2017. aug. 2. 08:16
 827/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Mert még nem voltam.:) ma 10:45 re van időpomtom. Félek remlem.minden oké.:) drukkoljatok. LILLA
2017. aug. 2. 08:27
 828/982 A kérdező kommentje:
Lilla szorítok!! Majd jelentkezz !
2017. aug. 2. 09:06
 829/982 anonim ***** válasza:
Koszonom♡♡♡
2017. aug. 2. 09:35
 830/982 anonim ***** válasza:

Minde okéé. 7+2 nek felel meg, 2 nappal fiatalabb , ovu szerint 7+3 mensi szerint 7+4 szval ja. Emiatt eloszor megijedtem.:)

Szép szivhangja van😍😍Lilla

2017. aug. 2. 14:41
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!