Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
 811/982 anonim ***** válasza:
Inkabb szerdan ha lesz szép petezsak.:))
2017. júl. 15. 15:34
 812/982 anonim ***** válasza:
100%

Lilla, ez szuper!!!!😀

Nagyon örülök! Lesz már szép petezsák!

Ági

2017. júl. 15. 21:29
 813/982 anonim ***** válasza:
100%

Lilla, voltál orvosnál? Látott valamit?

Kérdező, hogy vagy? Regen nem jelentkeztél.

Ági

2017. júl. 19. 16:52
 814/982 anonim ***** válasza:

Sziam igen ma voltam

Egyenlore 9,5mmes petezsák, 8 nap mulva kell visszamennem.

Na vagyok 5+4 annyi h tudjuk h 1 nappal kesobb volt ovuláció :)

Lilla

2017. júl. 19. 18:24
 815/982 A kérdező kommentje:
Lilla az nagyon jo ! Lesz ott legközelebb szivhang is ! En ma a 34. Hétbe léptem . Aug 24 a császár időpontja . Nagyon meleg van . Nehezen viselem , de azert kitartok. Hála istennek aludni tudok . Igaz reggel alig tudok magamhoz térni ... mindig álmos vagyok. Kész lettünk a konyhával . Most jön a mi szobank . Remelem kész leszünk időben . 😬😳
2017. júl. 20. 11:45
 816/982 A kérdező kommentje:

Ági most néztem

Mit írtál Danival kapcsolatban ! Szorítok hogy ne kelljen újabb műtét ! Van valami fejlemény ? Mikor kell mennetek vizsgálatra?

2017. júl. 20. 13:18
 817/982 anonim ***** válasza:
Koszonom kerdezo. Kitartás az mar 5 hét se és itt van😊😊😊
2017. júl. 20. 13:25
 818/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ki hogy van???

Nàlunk minden oké, Dàvid szuper jö baba :)

Betti

2017. júl. 26. 08:13
 819/982 anonim ***** válasza:

Szia Betti, az szuper.:-))

Én hányingerrel kuszkodok.. az utóbbi napokban tetőzött

Lilla

2017. júl. 26. 08:37
 820/982 A kérdező kommentje:

Szia Betti ! Akkor nagyon szerencsés vagy ha jol viselkedik a baba. Enyémek is mind nyugisan voltak.Kivancsi vagyok milyen lesz a kislány .Mas e mint a fiúk .Remelem ő is ügyes lesz . 😬 . Jövő Csütörtökön megyek utoljára dokihoz , es akkor kapom a beutalót a kórházi bejelentkezeshez . Az orvosom ott dolgozik ahol szülni fogok lehet ő is ott lesz a császárnal mert ugy beszélt ...Azt mondta 14 nappal kiírt időpont elott VÉGEZZÜK ...Es hogy megoldjuk mutetnel a sterilizaciot is ... ezekből gondolom hogy ott lesz mert mindent az ő nevében mondott nem ugy hogy majd valaki csinalja . Megkérni itt nem kell Ausztriában . Más a rendszer mint otthon . Hálapénzt sem ismerik . Örulnek a nővérek ha kávét , bonbont kapnak ... kavepenzt a kasszajukba pár eurót ...Más világ van ...

Nagyon parazom egyébként !

Ági veled es Danival mi van ?

Lilla kitartás !! Ezen En is átmentem . Vége volt ... most ujra hányingerem van 😰

35.hét van .

2017. júl. 26. 11:05
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!