Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
 841/982 A kérdező kommentje:
Hat eleg bunkó a doki a szememben hogy ilyet mondott ! Az aggódás az ami a legtöbbet art ! Igen is legyel pozitiv ! Ott van bent , dobog a szíve es kapaszkodik ! Hozzatok akar érkezni ! Benne van mindenkinél hogy valami történik ... de bárkinél lehet igy , nem pont máshol ! Hat nekem volt elsőre egy doktornőm , ugyan ezt mondta es le is cseréltem mert nem ment ki a fejemből . Mostani dokim ilyet meg veletlen sem mondott es ez meg is nyugtatott! Nem lesz semmi baj Lilla csak ne idegeskedj mert az árt a legtöbbet !! Minden okes lesz !
2017. aug. 11. 17:52
 842/982 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki a kisember a képen ! En nagyon szorítok neked !!
2017. aug. 11. 17:53
 843/982 anonim ***** válasza:

Koszonom szeepen :) nem vettem bunkóságnak hisz én kérdeztem rá, még hezitált is h hogy fogalmazzon, semmi bajom vele . Egy tunder a doktornő :)

Nekem olyan fura az uh , mintha fejjel lefele lenne mindig a baba masoknak oldalasan vagy lent van ez uh fuggo vagy méhlepény vagy h van ez?

Te h vagy?? Visszaszámoltok?:)

Lilla

2017. aug. 11. 18:43
 844/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Az én dokim is ilyen volt a magyar, hogy nem volt hajlandó a jövőről -beszélni az első trimeszterben, mert mi lesz, ha... Meg a genetikai vizsgálatot várjuk meg, stb.

A belga orvosom mindig nyugtatitt, hogy nem lesz semmi baj, lesz itt egy egészséges baba.

Lilla, cuki a kép! A méhlepény sok helyen tapadhat, és mind normális, ezen ne aggódj. Ha valami baj van, akkor úgyis mondják, pl, ha a méhszájon tapad.

Kérdező, mi újság? Érzel keményedést? Számolod a napokat? 😄

2017. aug. 12. 21:39
 845/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hat persze hogy számolok mar de most valahogy ólom lábakon jar az idő . Jovo penteken van a műtét. Hetfőn randevuzok az altatós orvossal, megbeszélünk mindent ,lesz vérvétel , CTG ,ultrahang . Csütörtökön 18 - ra kell bent lennem, es Penteken reggel 7-re mar jöhet is be a parom es császároznak . Bent lehet ő is végig . Mindent előkeszitettem. A táskám még mindig nem pakoltam be 😬 . Mindig ugy gondolom Ahh ráérek még , tuti megvárja a picurkam a műtétet . 😂 .kemenyedesek vannak bőven . Meg ilyen itt szúr ott szúr .. nyom nagyon alul is . A szemérem csontomnal .de mindegy... ezt már egy lábon is kibîrom 😀

2017. aug. 14. 07:57
 846/982 anonim ***** válasza:

Hú isteneeem. De elment az idő😮😮 nemsokára a karjaitokban tarthatjátok, most irigykedem :))

Komplikáció mentes szülést kívánok😘😘

Koszonom Ági imádom ezt a képet 😊😚

2017. aug. 14. 09:04
 847/982 A kérdező kommentje:

Bizony elment az idő ! Majd nálad is el fog gyorsan menni 😀 . Minden nap idegesebb leszek ! Tegnap keveset mozgott meg voltam ilyedve . Hiába böködtem , hiába csinaltam bármit . Mar akartunk menni a kórházba ... de Aztan ugy beindult hogy le sem állt .. szét rúgott 😀 . Valószínű a meleg front zavarta ...

Ági , Betti nektek voltak jósló fajasok ? Nekem előző terhességekben sosem most meg van valami . Néha egesz nap kemény a hasam . Alul jön egy görcs , jön felfelé a gyomrom irányába es akkor az egesz hasam mint a kő kemény lesz .fura mert nagyon sokat van ilyen . Néha eleg rendszeresen .

2017. aug. 16. 08:04
 848/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

A mostani terhesség alatt nem igazan volt jósló, túl hamar jött Dani. Egy éjjel volt olyan, hogy felébredtem a keményedésre, és egyre erősebb lett. Meg is ijedtem, mert túl korán lett volna a szülés.

Viszont az előző terhességek alatt volt sokszor. Gyakran abba kellett hagynom, amit éppen csináltam, még járni sem tudtam. A nagyhoz mentünk az oviba, kb háromszor annyi idő volt mindig az út, mert annyiszor meg kellett állnom.

Mindegyik időre született, max 1 héttel hamarabb.

A középső lányom jött 3 héttel hamarabb, ott nem voltak jóslók.

Szóval szerintem ez önmagában semmit nem jelent.

Az már érdekesebb, hogy ennyire be van már illeszkedve a kiscsaj. 😀

De már mindjárt itt a 25-e!

Lilla, te hogy vagy? Szűnt már a hányás?

2017. aug. 17. 11:58
 849/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Lilla vagyok.

Kerdezo remelem hamar elrepul, bar nalam meg mindig kétesélyes a kimenetel.. még 10 hetes vagyok csak😶😊

A hanyas meg mindig állandó bár mostanában már "kapok" 1-2 nap pihit hetente :D koszi h kerdezted :)

2017. aug. 17. 14:49
 850/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Megjottem a kórházból ! Volt CTG . Az alapvonal mar nem megy 70 alá , tehát tevékenykedik a méh rendesen .fajdalom sugárzik a lábai míg . Minden zárt . Nalam mindig is az maradt . Azert is lett császár mar előszor is. Csak bírja ki a dolog péntekig . Volt a megbeszélés az altatossal , mindent aláírtam . A sterilizalasnal kiveszik az egesz petevezetőt . Uj eljárás .. kizár csomó rosszindulatú elváltozást a későbbiekben . Aztan mondtak ez a 4. Hasi mutet lesz nagyobb a rizikó , sok lehet az összenoves ... lehet súlyos vérzés stb ... alá kellett csomó mindent írni .. verkonzervekkel kapcsolatban is . Penteken 7:30 körül leszek soron. Parom ha kész az érzéstelenítés onnantól bent lehet . Felek ... nem kicsit. 😬 . Csütörtökön este kell be vigyen . A kiscsaj kb 3500 gramm . Vele minden ok .jol el van látva.lepeny érettsége is még mindig 0
2017. aug. 21. 13:27
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!