Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Koszonom szeepen :) nem vettem bunkóságnak hisz én kérdeztem rá, még hezitált is h hogy fogalmazzon, semmi bajom vele . Egy tunder a doktornő :)
Nekem olyan fura az uh , mintha fejjel lefele lenne mindig a baba masoknak oldalasan vagy lent van ez uh fuggo vagy méhlepény vagy h van ez?
Te h vagy?? Visszaszámoltok?:)
Lilla
Ági vagyok
Az én dokim is ilyen volt a magyar, hogy nem volt hajlandó a jövőről -beszélni az első trimeszterben, mert mi lesz, ha... Meg a genetikai vizsgálatot várjuk meg, stb.
A belga orvosom mindig nyugtatitt, hogy nem lesz semmi baj, lesz itt egy egészséges baba.
Lilla, cuki a kép! A méhlepény sok helyen tapadhat, és mind normális, ezen ne aggódj. Ha valami baj van, akkor úgyis mondják, pl, ha a méhszájon tapad.
Kérdező, mi újság? Érzel keményedést? Számolod a napokat? 😄
Sziasztok!
Hat persze hogy számolok mar de most valahogy ólom lábakon jar az idő . Jovo penteken van a műtét. Hetfőn randevuzok az altatós orvossal, megbeszélünk mindent ,lesz vérvétel , CTG ,ultrahang . Csütörtökön 18 - ra kell bent lennem, es Penteken reggel 7-re mar jöhet is be a parom es császároznak . Bent lehet ő is végig . Mindent előkeszitettem. A táskám még mindig nem pakoltam be 😬 . Mindig ugy gondolom Ahh ráérek még , tuti megvárja a picurkam a műtétet . 😂 .kemenyedesek vannak bőven . Meg ilyen itt szúr ott szúr .. nyom nagyon alul is . A szemérem csontomnal .de mindegy... ezt már egy lábon is kibîrom 😀
Hú isteneeem. De elment az idő😮😮 nemsokára a karjaitokban tarthatjátok, most irigykedem :))
Komplikáció mentes szülést kívánok😘😘
Koszonom Ági imádom ezt a képet 😊😚
Bizony elment az idő ! Majd nálad is el fog gyorsan menni 😀 . Minden nap idegesebb leszek ! Tegnap keveset mozgott meg voltam ilyedve . Hiába böködtem , hiába csinaltam bármit . Mar akartunk menni a kórházba ... de Aztan ugy beindult hogy le sem állt .. szét rúgott 😀 . Valószínű a meleg front zavarta ...
Ági , Betti nektek voltak jósló fajasok ? Nekem előző terhességekben sosem most meg van valami . Néha egesz nap kemény a hasam . Alul jön egy görcs , jön felfelé a gyomrom irányába es akkor az egesz hasam mint a kő kemény lesz .fura mert nagyon sokat van ilyen . Néha eleg rendszeresen .
Ági vagyok
A mostani terhesség alatt nem igazan volt jósló, túl hamar jött Dani. Egy éjjel volt olyan, hogy felébredtem a keményedésre, és egyre erősebb lett. Meg is ijedtem, mert túl korán lett volna a szülés.
Viszont az előző terhességek alatt volt sokszor. Gyakran abba kellett hagynom, amit éppen csináltam, még járni sem tudtam. A nagyhoz mentünk az oviba, kb háromszor annyi idő volt mindig az út, mert annyiszor meg kellett állnom.
Mindegyik időre született, max 1 héttel hamarabb.
A középső lányom jött 3 héttel hamarabb, ott nem voltak jóslók.
Szóval szerintem ez önmagában semmit nem jelent.
Az már érdekesebb, hogy ennyire be van már illeszkedve a kiscsaj. 😀
De már mindjárt itt a 25-e!
Lilla, te hogy vagy? Szűnt már a hányás?
Sziasztok
Lilla vagyok.
Kerdezo remelem hamar elrepul, bar nalam meg mindig kétesélyes a kimenetel.. még 10 hetes vagyok csak😶😊
A hanyas meg mindig állandó bár mostanában már "kapok" 1-2 nap pihit hetente :D koszi h kerdezted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!