Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok!
Lilla az mit jelent??
Betti
Lilla, ez biztosan terhesség! Már 100-150 felett is biztató lenne! Nagyon drukkolok, hogy jó legyen a növekedés, nekem nagyon jónak tűnik ez az érték.
Olyan jó lenne még egy sikertörténet 😀
Betti, hogy vagytok?
Kérdező, készülget a házatok?
Sajnos, engem tegnap lesokkolt a nefrológus... Hívott, mert újra megnézte Dani képeit, és nem tetszik neki mégsem. Egyeztet majd az urulogussal, mert mintha még mindig látna valamennyi szűkületet a húgycsőben. Nem értem én ezt már, két hete azt mondta, minden oké.
Lehet, hogy meg kell ismételni a műtétet, ez a legrosszabb forgatókönyv. 😟
Ennek sosem lesz vége.
A férjem biztat, hogy tudtuk, lesznek bajok, túl fogunk rajta lenni.
Ági
Agi nagyon drukkolok h ne kelljen mutet a kisfiadnak.😐😐 szegénykem.😣😣
Koszi a biztatast, amikor mondta az aszisztens mikor menjek ujra stb, mar akkor gondoltam h valszeg van ertelme azert hiv vissza holnaputánra. A kezembe adta a leletet, mikozben beszelt oda sanditottam. Le se lehetett vakarni a vigyort. Szólt h azert meg ovatosan mert ennek duplázodnia kell. Azt mondta 1 nappal magasabb ertek mint amennyi idos terhes vagyok de az nembaj!:)
Nagyon izgulunk. Koszi a drukkotLilla
Lilla, mindenképp írj, hogy mi volt..
Àgi, minden okés, Dàvid Pénteken lesz 1 hónapos, hízott a hazajövetel óta 1kg-ot, és nőtt 3cm-t. Igazi cicifüggő, így remélem Vele megmarad a tej, mert cici nélkül meg sem nyugszik, a nagyfiam 2 hós koràig tudtam csak szoptatni, elment a tejem sajna...
Àgi, nagyon szorítok, hogy ne legyen gond... szegény kis törpi, màr így is annyi mindenen ment keresztül....
Kérdező, mizu??? Hogy vagytok?
Betti
Lilla, van valami hir??
Betti
Szia azt hittem irtam, eleg jo eredmény lett.
734 rol 2005,8 ml/ U lett☺☺ szerda dokim ma vagyok 5+0
Naaaa, szupii :) akkor halkan lehet gratulálni??
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!