Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Betti, szerintem ebben nagyrészt a hormonok felelnek, attól h nem volt ilyen az elsővel most előfordulhat. Es ha szeretnétek lehetsz is még pocakos. Tarts ki es ha ez rad tor hunyd be a szemed es vegyél 3 mély lélegzetet majd igyál egy pohar vizet. En a mensi okozta hisztiknél "használom"

Most tele vagy homronokkal, jobb lesz ez ne aggódj.:) sok boldogságot a picikedhez.:)

L vagyok és képzeljétek valszeg szep pém volt , olyan mint elso clostis kúrában, csak uhn nem voltam de nagyon ereztem, alig tudtam ulni es az ovutesz gyonyoru pozi volt. Sose lattam ilyet es 3-4 napp elobb volt mint szokott. A hom is szep, ha nem is lesz belole baba , akkor is buszke vagyok

14.napon volt , maskor 17-19 :)

Szedek újabban elevitet és továbbra is E vitamint. Szerintetek kellene kulon folsav vagy eleg , ami az Elevit komplex 1-ben van?:)

Drukkoljatok h 13nap múlva pozit teszteljek!!!

2017. jún. 24. 22:08
 772/982 anonim ***** válasza:
100%
Sajna apa màr idén 40, és még egy szoba legalàbb kéne a még egy babàhoz, de csak elmúlik :) csak bem akarok bedilizni... egyebke t minden oke, a mini egesz jo baba, a nagy még nem teljesen ràzodott bele a dolgokba, O nagyon erzekeny tipus alapbol is. En szuperul erzem magam testileg csak ez a lelki resze gazos kicsit... L nagyon szorítok... Àgi, köszi a vàlaszt :)
2017. jún. 24. 22:32
 773/982 anonim ***** válasza:

Elhiszem h gazos, de hidd el helyreáll minden. Az a jó h felismered a helyzetet es nem kezdesz megorulni.:)

Koszi a drukkot

L

2017. jún. 24. 22:46
 774/982 anonim ***** válasza:
100%

L, én is nagyon drukkolok neked! Mindenképpen írj, és tegyél fel képet a tesztről! 😀

Betti, ez egy hullámvasút a hormonok miatt. Egyszer a boldogságtól sír az ember, máskor meg még a sz@r is ízetlen. 😀 Hónapról hónapra jobb lesz. A lényeg, hogy testi baj nincs, egészségesek vagytok. Ahogy apám mondta, egészség legyen, a többit megvesszük 😀

Kérdező, veled mi van? Nagyon eltűntél!

Ági

2017. jún. 25. 13:41
 775/982 anonim ***** válasza:
Koszi Ági. Az ovutesztrol tegyek kepet?:)
2017. jún. 25. 13:45
 776/982 anonim ***** válasza:

Jóval erosebb lett a trszt mint a kontroll csik.:)

[link]

L

2017. jún. 25. 13:46
 777/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Àgi nem tuntem el , sőt figyelemmel is kísérek itt mindent csak el vagyok ... voltam foglalva. Festettünk .... metlachiztunk ... most pakolok ki a konyhát mert újat vettünk ... mire ide er ki is kell festeni ... ki javítani amit ki kell. Minden megvan szinte a babának ... de semmi nincs a helyen 😬 . Mert a helye nincs még kész . Ideges is vagyok mar ...57

Nap van még . Parom azt hiszi az örökké valóság , én meg látom milyen gyorsan telik az idő es mire eleg . Ide költöztem a szep lakásomból a páromhoz ...minden le van pukkanva, mindent csinálni kell . Neki kozben dolgozni kell , es az mellet van itthon egy kis gazdaságunk bocikkal ... minden mással , traktorokkal bér munkákat vállal ... orulhetek ha néha oda jut hogy valamit csinálni tudunk .harmadik éjjel nem tudok aludni . Szőrnyu .. pisiles van állandóan . Eddig szinte ataludtam az éjszakát . Most meg ...es akkor jön hozza egy ilyen mindenhol viszketek érzés .. Szőrnyű . 😬 . Csütörtökön megyek dokihoz . 5 het után . Remelem minden rendben lesz !

"L" szorítok neked !

"Betty" a hormonok játszanak veled ... majd el fog múlni akkor is ha most nem olyan egyszerű . Hormonok játéka az egesz terhesseg ... es utana ujra a szüléssel nagy a valtozas .En pl tegnap tegnapelőtt sirdogaltam minden xarsagon mintha itt lenne a világ vége ...ma meg bele gondolok milyen hülye voltam .. de hat mit tudok tenni utólag 🤔

2017. jún. 26. 09:26
 778/982 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,nem irigyellek 😯

Nem nagyon kéne már a nehéz fizikai munka...

Meg az 57 nap se biztos, hogy annyi, nekem pl 25 nappal volt kevesebb.

Vigyázz magadra!

L,nagyon szép volt az ovu teszted! Drukkolok!

Ági

2017. jún. 26. 11:23
 779/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam a dokinal.54 nap van még a csaszarig. 1500 gramm. Továbbra is kislány 😀 . Minden jo . Keresztben fekszik . A császár miatt ugye mindegy is . Nekem jo igy most ... megszűntek az éjszakai pisilesek pár napja . Nem nyomja a holyagot😀 . Csináljuk a konyhát .. lekötöm magam .

Ti hogy vagytok ? Ági ? Betti? L....

2017. jún. 29. 16:19
 780/982 anonim ***** válasza:

Szia L vagyok amúgy Lilla nemtudon miért nem irtam sosem a nevem.😂😂

Amugy miert lesz csaszarod ? Arról lemaradtam , bocsanat☺ orulok h rendben vagytok. Nem sokára a karodban tarthatod.:)

En jol vagyok, medencezek napozok.😍🤗

2017. jún. 29. 17:11
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!