Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok.
Betti, szerintem ebben nagyrészt a hormonok felelnek, attól h nem volt ilyen az elsővel most előfordulhat. Es ha szeretnétek lehetsz is még pocakos. Tarts ki es ha ez rad tor hunyd be a szemed es vegyél 3 mély lélegzetet majd igyál egy pohar vizet. En a mensi okozta hisztiknél "használom"
Most tele vagy homronokkal, jobb lesz ez ne aggódj.:) sok boldogságot a picikedhez.:)
L vagyok és képzeljétek valszeg szep pém volt , olyan mint elso clostis kúrában, csak uhn nem voltam de nagyon ereztem, alig tudtam ulni es az ovutesz gyonyoru pozi volt. Sose lattam ilyet es 3-4 napp elobb volt mint szokott. A hom is szep, ha nem is lesz belole baba , akkor is buszke vagyok
14.napon volt , maskor 17-19 :)
Szedek újabban elevitet és továbbra is E vitamint. Szerintetek kellene kulon folsav vagy eleg , ami az Elevit komplex 1-ben van?:)
Drukkoljatok h 13nap múlva pozit teszteljek!!!
Elhiszem h gazos, de hidd el helyreáll minden. Az a jó h felismered a helyzetet es nem kezdesz megorulni.:)
Koszi a drukkot
L
L, én is nagyon drukkolok neked! Mindenképpen írj, és tegyél fel képet a tesztről! 😀
Betti, ez egy hullámvasút a hormonok miatt. Egyszer a boldogságtól sír az ember, máskor meg még a sz@r is ízetlen. 😀 Hónapról hónapra jobb lesz. A lényeg, hogy testi baj nincs, egészségesek vagytok. Ahogy apám mondta, egészség legyen, a többit megvesszük 😀
Kérdező, veled mi van? Nagyon eltűntél!
Ági
Sziasztok!
Àgi nem tuntem el , sőt figyelemmel is kísérek itt mindent csak el vagyok ... voltam foglalva. Festettünk .... metlachiztunk ... most pakolok ki a konyhát mert újat vettünk ... mire ide er ki is kell festeni ... ki javítani amit ki kell. Minden megvan szinte a babának ... de semmi nincs a helyen 😬 . Mert a helye nincs még kész . Ideges is vagyok mar ...57
Nap van még . Parom azt hiszi az örökké valóság , én meg látom milyen gyorsan telik az idő es mire eleg . Ide költöztem a szep lakásomból a páromhoz ...minden le van pukkanva, mindent csinálni kell . Neki kozben dolgozni kell , es az mellet van itthon egy kis gazdaságunk bocikkal ... minden mással , traktorokkal bér munkákat vállal ... orulhetek ha néha oda jut hogy valamit csinálni tudunk .harmadik éjjel nem tudok aludni . Szőrnyu .. pisiles van állandóan . Eddig szinte ataludtam az éjszakát . Most meg ...es akkor jön hozza egy ilyen mindenhol viszketek érzés .. Szőrnyű . 😬 . Csütörtökön megyek dokihoz . 5 het után . Remelem minden rendben lesz !
"L" szorítok neked !
"Betty" a hormonok játszanak veled ... majd el fog múlni akkor is ha most nem olyan egyszerű . Hormonok játéka az egesz terhesseg ... es utana ujra a szüléssel nagy a valtozas .En pl tegnap tegnapelőtt sirdogaltam minden xarsagon mintha itt lenne a világ vége ...ma meg bele gondolok milyen hülye voltam .. de hat mit tudok tenni utólag 🤔
Kérdező,nem irigyellek 😯
Nem nagyon kéne már a nehéz fizikai munka...
Meg az 57 nap se biztos, hogy annyi, nekem pl 25 nappal volt kevesebb.
Vigyázz magadra!
L,nagyon szép volt az ovu teszted! Drukkolok!
Ági
Sziasztok!
Ma voltam a dokinal.54 nap van még a csaszarig. 1500 gramm. Továbbra is kislány 😀 . Minden jo . Keresztben fekszik . A császár miatt ugye mindegy is . Nekem jo igy most ... megszűntek az éjszakai pisilesek pár napja . Nem nyomja a holyagot😀 . Csináljuk a konyhát .. lekötöm magam .
Ti hogy vagytok ? Ági ? Betti? L....
Szia L vagyok amúgy Lilla nemtudon miért nem irtam sosem a nevem.😂😂
Amugy miert lesz csaszarod ? Arról lemaradtam , bocsanat☺ orulok h rendben vagytok. Nem sokára a karodban tarthatod.:)
En jol vagyok, medencezek napozok.😍🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!